Opublikowano 19 czerwca 20213 l Ależ by to było piękne https://www.nintendolife.com/news/2021/06/castlevania_advance_collection_possibly_revealed_by_rating_in_australia
Opublikowano 23 czerwca 20213 l Panowie, jakiego lekkiego gripa do Switcha mozecie polecic? Priorytetem dla mnie jest granie w gry TPP i precyzja celowania
Opublikowano 23 czerwca 20213 l 33 minuty temu, Sven Froost napisał: Panowie, jakiego lekkiego gripa do Switcha mozecie polecic? Priorytetem dla mnie jest granie w gry TPP i precyzja celowania Skull&co
Opublikowano 24 czerwca 20213 l On 6/23/2021 at 11:34 AM, Rezoo7 said: Skull&co Caly zestaw jest swietny ale jest problem z dostepnoscia tutaj w Danii, moge zamowic tylko placac za wysylke wiecej niz za gripa xD Jakies inne albo info z kad zamowic?
Opublikowano 24 czerwca 20213 l 7 minut temu, Sven Froost napisał: Caly zestaw jest swietny ale jest problem z dostepnoscia tutaj w Danii, moge zamowic tylko placac za wysylke wiecej niz za gripa xD Jakies inne albo info z kad zamowic? Na aliexpress też mają swój sklep.
Opublikowano 24 czerwca 20213 l Zamowione, wielkie dzieki! Ciesze sie jak dziecko, po graniu na Lite'cie zle mi sie trzyma Switcha a wyszlo mi z dostawa i promo kodem 18 USD
Opublikowano 26 czerwca 20213 l Autor On 6/15/2021 at 7:18 PM, poniedzialek1001 said: O dzieki bardzo. Szukałem, ale nic nie mogłem znaleźć. Patrzę pod kątem tego czy davsie grać na iPhonie po podpięciu zewnetrznego kontrolera, a jak widać oba ekrany są porównywalne. mozesz sobie cos takiego sprawic pod iphone
Opublikowano 6 lipca 20213 l przecież to miał być switch pro, dlss i inne czary mary, a tu kurwa to samo tylko inny ekran? nawet ten sam chujowy dpad, lol ciekawe jaka cena a, ok, 350 dolców Edytowane 6 lipca 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 6 lipca 20213 l Biały kolor mi się podoba, ale nie chce mi sie jebac chyba ze sprzedaza obecnego modelu.
Opublikowano 6 lipca 20213 l Zajebiście! Zawsze mam opory z konsolami Nintendo, bo nie bójmy się tego określenia to często technologiczne śmiecie, ale OLED znacząco poprawi jakość obrazu. No i te dodatkowe 0.8" też nie w kaszę dmuchał. Bank rozyebany coś czuję.
Opublikowano 6 lipca 20213 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zajebiście! Zawsze mam opory z konsolami Nintendo, bo nie bójmy się tego określenia to często technologiczne śmiecie, ale OLED znacząco poprawi jakość obrazu. No i te dodatkowe 0.8" też nie w kaszę dmuchał. Bank rozyebany coś czuję. mmmm dostaniesz to samo tylko teraz framerate będzie szarpał na oledzie. Miałem nadzieje że te ploty o "pro" się potwierdzą i wstępnie byłem zainteresowany kupnem. Teraz niech mnie cmokną
Opublikowano 6 lipca 20213 l Na silniejszą wersję trzeba jeszcze poczekać, te zmiany widać głównie z myślą o trybie handheld i dobrze bo mocniejsze komponenty mogłyby zabić battery life. Ja mam OG Switcha i chętnie się przesiądę na tę wersję