Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
33 minuty temu, Sven Froost napisał:

Panowie, jakiego lekkiego gripa do Switcha mozecie polecic? Priorytetem dla mnie jest granie w gry TPP i precyzja celowania

Skull&co 

Opublikowano
On 6/23/2021 at 11:34 AM, Rezoo7 said:

Skull&co 

Caly zestaw jest swietny ale jest problem z dostepnoscia tutaj w Danii, moge zamowic tylko placac za wysylke wiecej niz za gripa xD Jakies inne albo info z kad zamowic?

Opublikowano
7 minut temu, Sven Froost napisał:

Caly zestaw jest swietny ale jest problem z dostepnoscia tutaj w Danii, moge zamowic tylko placac za wysylke wiecej niz za gripa xD Jakies inne albo info z kad zamowic?

Na aliexpress też mają swój sklep. 

Opublikowano

Zamowione, wielkie dzieki! Ciesze sie jak dziecko, po graniu na Lite'cie zle mi sie trzyma Switcha a wyszlo mi z dostawa i promo kodem 18 USD :D 

Opublikowano
  • Autor
On 6/15/2021 at 7:18 PM, poniedzialek1001 said:

O dzieki bardzo. Szukałem, ale nic nie mogłem znaleźć. 
Patrzę pod kątem tego czy davsie grać na iPhonie po podpięciu zewnetrznego kontrolera, a jak widać oba ekrany są porównywalne. 

mozesz sobie cos takiego sprawic pod iphone

image.png.53c46b8d98af1e0248439551d7223d74.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AHAHAHAHAHHAHAHA 

Opublikowano

przecież to miał być switch pro, dlss i inne czary mary, a tu kurwa to samo tylko inny ekran?

nawet ten sam chujowy dpad, lol

ciekawe jaka cena

a, ok, 350 dolców

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Klasyka nintendowej rewizji ;\

Opublikowano

Biały kolor mi się podoba, ale nie chce mi sie jebac chyba ze sprzedaza obecnego modelu.

Opublikowano

Ale taka zeldziocha na oledziku :obama:

Opublikowano

Zajebiście!

Zawsze mam opory z konsolami Nintendo, bo nie bójmy się tego określenia to często technologiczne śmiecie, ale OLED znacząco poprawi jakość obrazu. No i te dodatkowe 0.8" też nie w kaszę dmuchał. Bank rozyebany coś czuję.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Zajebiście!

Zawsze mam opory z konsolami Nintendo, bo nie bójmy się tego określenia to często technologiczne śmiecie, ale OLED znacząco poprawi jakość obrazu. No i te dodatkowe 0.8" też nie w kaszę dmuchał. Bank rozyebany coś czuję.

mmmm dostaniesz to samo tylko teraz framerate będzie szarpał na oledzie.

Miałem nadzieje że te ploty o "pro" się potwierdzą i wstępnie byłem zainteresowany kupnem. Teraz niech mnie cmokną :reggie:

Opublikowano

Na silniejszą wersję trzeba jeszcze poczekać, te zmiany widać głównie z myślą o trybie handheld i dobrze bo mocniejsze komponenty mogłyby zabić battery life. Ja mam OG Switcha i chętnie się przesiądę na tę wersję

Opublikowano

A jebał pies te nintendo. We wszystkie dziury. 

Opublikowano

Jak ktoś gra większość czasu na tv, to nie ma sensu zmieniać ;\