Opublikowano 11 lipca 20213 l Autor coś takiego ostatnio widziałem w MM, ale nie wiem jak to wytrzymuje na dłuższą metę https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kontroler-bezprzewodowy-qsmart-cobra-joy-con-c25-do-nintendo-switch
Opublikowano 11 lipca 20213 l 1 hour ago, BRY@N said: A coś w stylu joy conów co się nie psuje :)? Joy con ze względu na rozmiar wydaje się najlepszy dla syna jak zacznę z nim grać Grip do joyconow?
Opublikowano 12 lipca 20213 l 8 godzin temu, Labtec napisał: coś takiego ostatnio widziałem w MM, ale nie wiem jak to wytrzymuje na dłuższą metę https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/kontroler-bezprzewodowy-qsmart-cobra-joy-con-c25-do-nintendo-switch Mam od kilku miesięcy, używam, chwalę sobie. Jedyne dwie wady po tym czasie jakie znalazłem to brak ładowania z docka (trzeba bawić się w kabelek USB-C, dwa są dołączone w zestawie) i brak HD Rumble, co owocuje dźwiękiem zarzynanego silniczka przy każdej wibracji. Poza tym miód malina i joy-conów nie używałem już szmat czasu, bo w porównaniu do tych koberek są po prostu zabawką dla dzieci. Wyższy analog, normalny krzyżak, żyroskop, wybudzanie konsoli zarówno w szynie jak i bezprzewodowo, lepszy chwyt... Zaryzykowałem z tym zakupem nie oczekując wiele, a zostałem z kontrolerami, które uznaję jako defaultowe do Switcha.
Opublikowano 12 lipca 20213 l Pomimo że mam switcha od premiery to jednak zamówiłem wersje Oled, jednak taki ekran to Game changer nie tylko w TV
Opublikowano 12 lipca 20213 l Ten switch nie bedzie mial kompletnie zadnych ulepszen po podlaczeniu do tv tak samo jak dock nie bedzie mocniejszy?
Opublikowano 12 lipca 20213 l Według oficjalnego info to upgrade dla handheld i tabletop mode, w TV mode jedyna zmiana to chyba dostępność złączą LAN w nowym doku.
Opublikowano 12 lipca 20213 l Przede wszystkim chodzi o ekran OLED, przy okazji w tabletop poprawili podstawkę, a w TV dodali to złącze LAN w doku. Dodatkowo powiększyli wewnętrzną pamięć. Tu można porównać specyfikacje poszczególnych modeli: https://www.nintendo.com/switch/tech-specs/ Sucha specyfikacja to jedno, a wykonanie to co innego. Może skorzystają z nowszych podzespołów, i poprawią coś jeszcze mimowolnie. Trzeba będzie poczekać na pierwsze testy na namacalnym sprzęcie.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Dzieki, teraz dylemat czy wymieniac skoro na ta chwile bardziej bede korzystal w trybie HH a za tydzien znowu w docku. Sprzedac teraz znowu czy nie sprzedac, to moj 6-ty Switch wliczajac w to Lite'a a OLED bylby 7-my a to szczesliwy numer W dodatku chce kupic quada, ehh te moje dylematy Spoiler Chyba zostawie
Opublikowano 14 lipca 20213 l W przyszłym roku wyjdzie nowa rewizja z poprawionymi bebechami i obsługą DLSS teraz Nvidia nie była w stanie tyle wyprodukować chipów. Dla tych co grają głównie na TV teraz wymiana nie ma sensu.
Opublikowano 15 lipca 20213 l ODKRYŁ NIESAMOWITĄ TECHNIKĘ NAPRAWY JOYCONA. NINTENDO ZA TO GO NIENAWIDZI [ZOBACZ JAK] [OSTROŻNIE]
Opublikowano 17 lipca 20213 l Szybkie pytanko - moge switcha ładowac ładowarką do telefonu z USB C? Czy muszę mieć dedykowaną? Jest jakaś różnica w mocach i może uszkodzić sprzęt?
Opublikowano 17 lipca 20213 l 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Szybkie pytanko - moge switcha ładowac ładowarką do telefonu z USB C? Czy muszę mieć dedykowaną? Jest jakaś różnica w mocach i może uszkodzić sprzęt?
Opublikowano 17 lipca 20213 l Działa, chyba wszyscy to robią. Tak samo z tabletów, chyba do 2,5 czy 3 amperów nie ma kwestii. Tylko że ładuje się wolniej, niż z tej dołączanej do Switcha. Jak grasz w cięższą grę podczas ładowania, to poziom baterii będzie wręcz nadal spadał. I jeśli Switch zejdzie do 0%, to nie zdziw się, jak ładowarka z telefonu nie będzie w stanie go nawet obudzić przez dłuuugi czas.
Opublikowano 19 lipca 20213 l Pytanie czy te adaptery jak magic ns czy 8bitdo działają bezprzewodowo z dualsensem bądź padem od xsx? Prawdopodobnie wpadnie switch OLED na jesieni i przydałoby się mieć pada do stacjonarnego grania a niekoniecznie chcę wydać kolejne 300zł na kolejnego.
Opublikowano 19 lipca 20213 l Mayflash dodał wsparcie dla dualsense ale Xbox Series X w związku z faktem, że pady w xboxach porozumiewają się z konsolą swoim protokołem podniósł wersję bt do 5 czy 5 le i stare adaptery najpewniej nie pozwolą używać tych padów bezprzewodowo. Wątpię żeby cię to ratowało ale można ich używać po kablu.
Opublikowano 19 lipca 20213 l Z tego co kojarzę dualschock 4 na mayflash wspierał żyroskop i wibrację, z dualsensem też tak jest?
Opublikowano 20 lipca 20213 l Mamy 21 wiek i nie będę siedział jak pies na smyczy. Najlepiej by było kupić pro kontroler ale to kolejny pad i kolejny wydatek. Zastanowię się, bo sam pro kontroler jest świetny.
Opublikowano 20 lipca 20213 l Polecam jednak przycebulic i gdzies taniej dorwac, jednak Pro Controller > pad od XSX do Switcha
Opublikowano 20 lipca 20213 l Cytat V1.32 Download: https://www.mayflash.com/Support/showdownload.php?id=106 1. Compatible with PS5 Controller(The wired and wireless connections are supported) - The six-axis gyroscope is supported for both wired and wireless connections. - Rumble function is supported for the wired connection only. 2.Compatible with Xbox Series X/S Controller (Only support the wired connection) - The rumble function is supported for the wired connection. - The Bluetooth wireless connection is not supported now. To opis najnowszego firmware'u do Mayflasha. Do 8bitdo: Cytat 01/12/2021 1. Added support for 8BitDo Ultimate Software: customize button mapping, adjust stick & trigger sensitivity, vibration power control and create macros.(PS5, PS4, Xbox One X/S and Switch Pro controllers only). 2. Added support for DualSense Controller.
Opublikowano 21 lipca 20213 l Premiera Switch OLED się zbliża, gdzie najkorzystniej kupować gierki? Interesują mnie tylko nówki.