Opublikowano 13 sierpnia 20213 l dla mnie moga nic nie robić checkpointy, ten sam ost i dam nawet full price za to
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Jak będzie kumata wersja to może i się skuszę na Switcha w końcu, bo takie klasyki i jedne z gier życia fajnie byłoby ogrywać przenośnie.
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Niezle. Cos tam kiedys chyba bylo ze ktos chcial remaster Vice City na forum ale nie dali?
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Wszystkie te gry chwalę ale wracać do nich bym nie chciał. Według mnie zestarzały się dosyć mocno. Parę lat po trójce próbowałem grać LC i VC Stories i były już w tamtym czasie dosyć przestarzałe. Na komórce z padem próbowałem też później trójki i wiem, że nostalgia w tym wypadku to za mało. Może też z tego względu, że w każdej spędziłem sporo godzin. Mam dobre wspomnienia i nie chcę ich psuć. Takimi remasterami natiomiast (szcególnie VC) bym nie wzgardził Oczywiście to moja opinia, rozumiem, że kogoś może ciągnąć do tych gier bądź chce mieć je w swojej kolekcji na Switchu.
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Autor 17 hours ago, XM. said: Na vite niech jeszcze wydadzą. akurat to Vita is Dead, ale ludziska wzięli sprawę w swoje ręce i wydali porty z wersji na komórki gta3, vice city i san andreas
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Jest szansa na to ze dodadza cos zeby gralo sie lepiej teraz? Te gry maja troche lat na koncie
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l No przecież nie przeniosą tych gier 1:1. Dostaniecie remastery, które powinny wyglądać przyzwoicie i w które będzie się grało przyjemniej.
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Licze w takim razie ze zrobia cos ze sterowaniem zeby gralo sie lepiej
Opublikowano 15 sierpnia 20213 l Autor On 8/14/2021 at 1:18 PM, Bigby said: No przecież nie przeniosą tych gier 1:1. Dostaniecie remastery, które powinny wyglądać przyzwoicie i w które będzie się grało przyjemniej. spodziewałbym się portów z komórek na Switch-u, a tam tak przyjemniej się nie grało
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Kupiłem Switcha. I wiem, że generalnie jest problem z polskimi wersjami językowymi gier na tym sprzęcie. Ale czy jest gdzieś dostępne w sieci jakieś aktualizowane na bieżąco źródło z informacjami, które konkretnie pozycje dostały lub dostaną polonizację? Przykładowo widzę np. na promce w eshopie grę: Yes Your Grace. I wiem, że ten tytuł na innych platformach jest normalnie dostępny po polsku (zresztą odpowiadają za niego, zdaje się, też Polacy). W eshopie o polskim języku mowy nie ma. Ale mam wrażenie, że jeśli chodzi o wersje językowe, to Nintendo wkleja co chwilę te same zestawy popularnych języków na kartach produktów. I nie mam pewności, czy to prawda, że ten tytuł akurat na Switchu nie ma naszej wersji językowej, czy po prostu podają to tak z dupy trochę. Swoją drogą - brak polskiego języka w samym systemie to już jest gruby tumiwisizm Nintendo. Serio? Tam jest przecież raptem kilka bardzo podstawowych ustawień w menu na krzyż... Edytowane 16 sierpnia 20213 l przez l33t
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Jak myślicie, zwykły switch po wyjściu OLED stanieje? Jakoś nie uśmiecha mi się wydać 1,7k pod koniec życia konsoli i myślę nad zwykłym zamiast lite bo jednak ten ma za mały ekran.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Niewiele. Wyjściowa cena jest troszkę wyższa, pewnie specjalnie. Jak zejdą sticki starego to łaskawie obniżą o 50 usd.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Albo calkiem wycofaja starego ze sprzedazy, a jego miejsce zajmie oled
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Tak będzie, ale jest kwestia przejściowa. Jak wchodziły samochody to też jakiś czas po ulicach biegały jeszcze konie ;-) Nie wszystko zejdzie ot tak, jakby od pstryknięcia palcami. Jak już zejdą to pewnie cenę zrównają ze zwykłym obecnie. A tak można zarobić więcej przecież.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor Tylko ze ta różnica miedzy modelami to na pewnie nie samochód i koń, tutaj większość nie będzie sprzedawać swojego starszego modelu tylko żeby wymienić na OLED, wiec ceny używek i nowych tak drastycznie nie spadną, co innego bylo z n.p. PS4 i PS4 Pro
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 10 godzin temu, NemoKOF napisał: Tak będzie, ale jest kwestia przejściowa. Jak wchodziły samochody to też jakiś czas po ulicach biegały jeszcze konie ;-) Nie wszystko zejdzie ot tak, jakby od pstryknięcia palcami. Jak już zejdą to pewnie cenę zrównają ze zwykłym obecnie. A tak można zarobić więcej przecież. Nie no, jasne, po normalnej cenie puszczą jeszcze starego nieświadomym kupującym, aż się wyprzeda, a później już zostanie tylko oled
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l tak ale tu chodzi też o sklepy, ich zyski i zaufanie do Nintendo, sklepy mają stocki kupione z marżą i musiałyby tracić na sprzedaży po nagłej obniżce. 8 godzin temu, Labtec napisał: Tylko ze ta różnica miedzy modelami to na pewnie nie samochód i koń, tutaj większość nie będzie sprzedawać swojego starszego modelu tylko żeby wymienić na OLED, wiec ceny używek i nowych tak drastycznie nie spadną, co innego bylo z n.p. PS4 i PS4 Pro Przykład zły bo PS4 Pro to inny produkt, oba są dalej na rynku i sony nie obniżyło ceny pro do bazowej ps4. PS4 i PS4 Pro to już lepiej porównać to Switcha i Lite. Nie to samo ale bliżej. Oled to tylko rewizja. Tylko ekran i obudowa.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l liczenie na to że coś od nintendo stanieje xdd może jeszcze 3dsa za mniej niż 1000zł byście chcieli?
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 13 godzin temu, creatinfreak napisał: Jak myślicie, zwykły switch po wyjściu OLED stanieje? Jakoś nie uśmiecha mi się wydać 1,7k pod koniec życia konsoli i myślę nad zwykłym zamiast lite bo jednak ten ma za mały ekran. oczywiście, że nie stanieje
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Radzę brać hybrydę, na której zagrasz też wszędzie gdzie będziesz chciał plus oczywiście granie na tv - w najlepszej wydajności, jest tego warte.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Switch jest na rynku od 4 lat i pewnie na luzaku 2-3 pożyje, bo nikt nie odpuści sobie tak wielkiego rynku zbytu.