Opublikowano 17 sierpnia 20213 l No dokładnie, na razie to jest żyła złota dla Nintendo więc nastepca będzie najwcześniej za 2-3 lata. A po premeirze nowej konsoli switch będzie jeszcze ciągnął z 2 lata jak 3DS po premierze Switcha. Więc na luzie będzie dostawał jeszcze duże premiery przez 4-5 lat. Edytowane 17 sierpnia 20213 l przez Ukukuki
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta. imo nie jest mam lite od grudnia (800zł) i jest w pytę
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Lite jest spoko jak ktoś chce traktować switcha tylko jako konsolę przenośną. Różnice w wielkości ekranu są niewielkie, jak ktoś chce grać na TV to wyboru nie ma
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l dramat to jest to twoje trajhardowanie za każdym razem jak ktoś poleca lite
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta. Bierz normalnego, BOTW i SMO na TV wyglądają i działają super. Do tego Ring Fit, granie kanapowe, granie w łóżku, wszystko w jednym, pięknym, klasycznym Switchu.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Miałem i zwykłego i lite. Lite fajny ale jednak trochę mały ekran no i taką zelde nie wyobrażam sobie grać na tak małym ekranie. Tu ten wielki świat potrzebuje telewizora. Ale właśnie czy do okazjonalnego grania mobilnie i jeszcze bardziej okazjonalnego na tv warto wydać 1,7k. No kurwa potrzebuje czegoś mobilnego, ale szkoda mi siana.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Lite jest spoko jak ktoś chce traktować switcha tylko jako konsolę przenośną. W sumie jak chce przenośniaka to alternatywy nie ma.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l no ja chciałem handhelda, kupiłem jako handhelda i jestem zadowolony z tego handhelda a rozi i tak przyjdzie i ci powie że nie XD
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego... Bateria w Lite 3-7h Bateria w zwykłym 4.5-9h Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym?
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: W sumie jak chce przenośniaka to alternatywy nie ma. GPD Win 2 Mieści się do kieszeni albo małej przegródki w torbie/plecaku. Jest dużo bardziej przenośny niż switch ale jest to typowy PC. Nikt już w erze telefonów nie będzie wydawał typowego przenośniaka w starym stylu. Teraz, GearsUp napisał: Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? Wielkość?
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Ja mam oba i konsolą przenośną jest tylko lite. Zwykły po wyjęciu z docka to jakiś trzeszczący żart. Gorsze wykonanie i gorszy plastik niż lite. Z graniem na tv jest różnie jedne gry super inne wyglądają jak gówno. Mały ekran jednak wiele wybacza.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Switch powstał jako konsola hybrydowa, nie wiem czemu ktoś świadomie kupuje wersję wykastrowaną, pozdrawiam
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, GearsUp napisał: Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego... Bateria w Lite 3-7h Bateria w zwykłym 4.5-9h Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? PSP trzymał 3-6 godzin, tak samo vita. Każde przenośne urządzenie trzeba wtykać do kontaktu. Jak chcecie długą żywotność za niską cenę zatrzymajmy się na grafice z DS.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 5 godzin temu, GearsUp napisał: Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego... Bateria w Lite 3-7h Bateria w zwykłym 4.5-9h Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym? ja bym powiedział, że urządzenie, które jest wygodniejsze, jest lepsze do grania przenośnego, a nie to, które trzyma dłużej na baterii
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l No właśnie. A ja mam duże dłonie więc Switch Lite będzie dla mnie lepszy od zwykłego do grania przenośnego? Jeden pies a to, że zwykły potrzyma te 2 godziny dłużej to już gamechanger imo.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Autor 6 hours ago, Rozi said: Switch powstał jako konsola hybrydowa, nie wiem czemu ktoś świadomie kupuje wersję wykastrowaną, pozdrawiam bo jak się ma inne konsole (nawet z przed 7 lat) to te Switchowskie 720p wygląda jak kupa na TV Switch Lite dla mnie w wersji handheld jak najbardziej
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Do grania przenosnego najlepszy jest Lite, do takiego komfortu grania w trybie przenosnym potrzebny jest grip do normalnego Switcha ale wazy wiecej
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, Labtec napisał: bo jak się ma inne konsole (nawet z przed 7 lat) to te Switchowskie 720p wygląda jak kupa na TV Switch Lite dla mnie w wersji handheld jak najbardziej co ty gadasz, rozi zapewne nie jechał w życiu pociągiem bo przecież kolej powstała po to żeby wozić towary, więc nie wie jak ktoś może świadomie wsiadać do pociągu i przemieszczać swój własny tyłek między miastami
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l Tak, tak, kupno konsoli do grania przenośnego jest lepsze niż konsoli do grania przenośnego (z większą baterią) i do grania na telewizorze (w lepszej jakości) Co. Ja. Kurwa. Czytam.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Jest tańszy i trochę mniejszy, może komuś bardziej pasować. Na hooy drążysz?
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l No i okej, niech pasuje, ale pisanie, że Lite jest lepszy to zwyczajne kłamstwo.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l No gorwa, ale może do grania przenośnego komuś bardziej odpowiada mniejsze PPI, lżejsza waga i kieszonkowy rozmiar i ma w dupie granie na TV, a ty hurrdurrzysz od razu "tylko standardowy, TYL-KO KU-RWA STAN-DAR-DO-WY"
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l NIECH KUPUJĄ CO CHCĄ ALE ŚWIADOMIE POZBYWAJĄ SIĘ FUNKCJONALNOŚCI Zrozumiałe teraz?