Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

No dokładnie, na razie to jest żyła złota dla Nintendo więc nastepca będzie najwcześniej za 2-3 lata. A po premeirze nowej konsoli switch będzie jeszcze ciągnął z 2 lata jak 3DS po premierze Switcha. Więc na luzie będzie dostawał jeszcze duże premiery przez 4-5 lat. 

Edytowane przez Ukukuki

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta.

imo nie jest

mam lite od grudnia (800zł) i jest w pytę :lapka: 

Opublikowano

dTcAHZc_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Kolejna osoba, która nie posłucha i kupi Lite? Dramat.

Opublikowano

Lite jest spoko jak ktoś chce traktować switcha tylko jako konsolę przenośną. Różnice w wielkości ekranu są niewielkie, jak ktoś chce grać na TV to wyboru nie ma :reggie:

Opublikowano

dramat to jest to twoje trajhardowanie za każdym razem jak ktoś poleca lite

Opublikowano
1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

To muszę się zastanowić czy większy i lepszy wyświetlacz czy możliwość pogrania na tv jest tyle warta.

Bierz normalnego, BOTW i SMO na TV wyglądają i działają super. Do tego Ring Fit, granie kanapowe, granie w łóżku, wszystko w jednym, pięknym, klasycznym Switchu.

Opublikowano

Miałem i zwykłego i lite. Lite fajny ale jednak trochę mały ekran no i taką zelde nie wyobrażam sobie grać na tak małym ekranie. Tu ten wielki świat potrzebuje telewizora. Ale właśnie czy do okazjonalnego grania mobilnie i jeszcze bardziej okazjonalnego na tv warto wydać 1,7k. No kurwa potrzebuje czegoś mobilnego, ale szkoda mi siana.

Opublikowano

no ja chciałem handhelda, kupiłem jako handhelda i jestem zadowolony z tego handhelda

a rozi i tak przyjdzie i ci powie że nie XD

Opublikowano

Mhm ... Lite najlepszy do grania przenośnego...

Bateria w Lite 3-7h

Bateria w zwykłym 4.5-9h

Co innego jest ważniejsze przy graniu przenośnym?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

W sumie jak chce przenośniaka to alternatywy nie ma. :dunno: 

GPD Win 2 :kaz: Mieści się do kieszeni albo małej przegródki w torbie/plecaku. Jest dużo bardziej przenośny niż switch ale jest to typowy PC. Nikt już w erze telefonów nie będzie wydawał typowego przenośniaka w starym stylu. 

Teraz, GearsUp napisał:

Wielkość? 

Opublikowano

Ja mam oba i konsolą przenośną jest tylko lite.

Zwykły po wyjęciu z docka to jakiś trzeszczący żart. Gorsze wykonanie i gorszy plastik niż lite. Z graniem na tv jest różnie jedne gry super inne wyglądają jak gówno. Mały ekran jednak wiele wybacza.

Opublikowano

Switch powstał jako konsola hybrydowa, nie wiem czemu ktoś świadomie kupuje wersję wykastrowaną, pozdrawiam :lapka:

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał:

Bateria w Lite 3-7h

Bateria w zwykłym 4.5-9h

PSP trzymał 3-6 godzin, tak samo vita. Każde przenośne urządzenie trzeba wtykać do kontaktu. Jak chcecie długą żywotność za niską cenę zatrzymajmy się na grafice z DS.

Opublikowano
5 godzin temu, GearsUp napisał:

Bateria w Lite 3-7h

Bateria w zwykłym 4.5-9h

ja bym powiedział, że urządzenie, które jest wygodniejsze, jest lepsze do grania przenośnego, a nie to, które trzyma dłużej na baterii

Opublikowano

No właśnie.

A ja mam duże dłonie więc Switch Lite będzie dla mnie lepszy od zwykłego do grania przenośnego?

Jeden pies a to, że zwykły potrzyma te 2 godziny dłużej to już gamechanger imo.

Opublikowano
  • Autor
6 hours ago, Rozi said:

Switch powstał jako konsola hybrydowa, nie wiem czemu ktoś świadomie kupuje wersję wykastrowaną, pozdrawiam :lapka:

bo jak się ma inne konsole (nawet z przed 7 lat) to te Switchowskie 720p wygląda jak kupa na TV

Switch Lite dla mnie w wersji handheld jak najbardziej

Opublikowano

Do grania przenosnego najlepszy jest Lite, do takiego komfortu grania w trybie przenosnym potrzebny jest grip do normalnego Switcha ale wazy wiecej

Opublikowano
2 godziny temu, Labtec napisał:

bo jak się ma inne konsole (nawet z przed 7 lat) to te Switchowskie 720p wygląda jak kupa na TV

Switch Lite dla mnie w wersji handheld jak najbardziej

co ty gadasz, rozi zapewne nie jechał w życiu pociągiem bo przecież kolej powstała po to żeby wozić towary, więc nie wie jak ktoś może świadomie wsiadać do pociągu i przemieszczać swój własny tyłek między miastami :rayos: 

Opublikowano

Tak, tak, kupno konsoli do grania przenośnego jest lepsze niż konsoli do grania przenośnego (z większą baterią) i do grania na telewizorze (w lepszej jakości) :pawel:

Co. Ja. Kurwa. Czytam.

Opublikowano

No i okej, niech pasuje, ale pisanie, że Lite jest lepszy to zwyczajne kłamstwo.

Opublikowano

No gorwa, ale może do grania przenośnego komuś bardziej odpowiada mniejsze PPI, lżejsza waga i kieszonkowy rozmiar i ma w dupie granie na TV, a ty hurrdurrzysz od razu "tylko standardowy, TYL-KO KU-RWA STAN-DAR-DO-WY" :shieeet:

Opublikowano

NIECH KUPUJĄ CO CHCĄ ALE ŚWIADOMIE POZBYWAJĄ SIĘ FUNKCJONALNOŚCI

Zrozumiałe teraz?