Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Masz rację :frog: ale to przez to, że Switch przyzwyczaił mnie do obcowania z gównem.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

T800 tez niby byl zacofany, a rozpyerdalal T1000, T-X i innych koksow, bo mial DUSZE.

Tak samo jest ze switchem - totalny dominator.

Opublikowano

Tylko dobre gry ratuja ten złom, przeciez ta konsola jest uwsteczniona nawet wzgledem 3ds.

Opublikowano
10 minut temu, Dave Czezky napisał:

T800 tez niby byl zacofany, a rozpyerdalal T1000, T-X i innych koksow, bo mial DUSZE.

Cholera jasna, kupiłem pada u ciebie za ponad 2 stówy i to właśnie do Switcha a ty mnie minusujesz :yuno:
do dupy taka obsługa klienta.

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Cholera jasna, kupiłem pada u ciebie za ponad 2 stówy i to właśnie do Switcha a ty mnie minusujesz :yuno:
do dupy taka obsługa klienta.

Moze sie zrewanzowac odpowiednią ocena na google i ceneo :kekw:

Opublikowano

Nie mogę bo czystość serca, honor i dobre wychowanie :sapek: przesyłka była szybko a sam padzik zajebisty

Opublikowano

Pisz dobrze o Nintendo albo wcale i będzie luz. Żadnych minusów.

Opublikowano

no zdenerwowalem sie, bo gosciu wchodzi do dzialu nintendo, dzialu kulturalnej inteligencji, elity wsrod graczy, i zachowuje sie w ten sposob.

Opublikowano

Zawsze była regulacja głośności przez konsolę, nie było przez przyciski na słuchawkach przez AVRCP.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Tylko dobre gry ratuja ten złom, przeciez ta konsola jest uwsteczniona nawet wzgledem 3ds.

To jak uwstecznione jest PS5 skoro nie ma obsługi folderów i słuchawek bluetooth? :kaz:

Opublikowano

sick-burn.gif

Opublikowano

image.png.70b8bdbbfbea09ff01b1bb7b78946ccb.png

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dlatego tylko Xboxik święty :asax:

Który też nie ma BT Audio :lapka:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dlatego tylko Xboxik święty :asax:

Szkoda, że xboxik nie wzbudza kompletnie żadnych emocji. Po spacerku w elektro-markecie można się pomylić i zamiast konsoli zabrać ze sobą ekspres na kapsułki. O xbox taki po prostu sprzęt RTV na prąd.

Opublikowano

Teraz, Krzysztof93 napisał:

Szkoda, że xboxik nie wzbudza kompletnie żadnych emocji. Po spacerku w elektro-markecie można się pomylić i zamiast konsoli zabrać ze sobą ekspres na kapsułki. O xbox taki po prostu sprzęt RTV na prąd.

Przypomnę, że konsole to sprzęty RTV które działają na prąd. Tak z natury, po prostu. :lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przypomnę, że konsole to sprzęty RTV które działają na prąd. Tak z natury, po prostu. :lapka: 

Ja to wiem i to nie ja bajdurzę o duszach i innych jakiś metafizycznych pierdołach. Ale no serio xbox jest nudny. Jakby xbox był facetem to by został porzucony przez babę za to, że stał się nudny i już nie jest tym samym fajnym gościem co na początku.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

Ja to wiem i to nie ja bajdurzę o duszach i innych jakiś metafizycznych pierdołach. Ale no serio xbox jest nudny. Jakby xbox był facetem to by został porzucony przez babę za to, że stał się nudny i już nie jest tym samym fajnym gościem co na początku.

Spoczko Krzysiu, czuję jakąś niezabliźnioną krzywdę w tej projekcji. xddd 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Spoczko Krzysiu, czuję jakąś niezabliźnioną krzywdę w tej projekcji. xddd 

a to akurat to nie bo ja zawsze byłem niestabilny wariat.

Opublikowano

Ale teraz Krzysiu dobrze dla nas powiedział, wszyscy wiemy że xboxowi brakuje tego konsolowego pazura. Ty jesteś młody paolo to możesz nie pamiętać że konsola= czysty fun ale tak kiedyś właśnie było

Opublikowano

Naprawdę ja znam gościa co poszedł do medialnego experta po xboxa ale coś się zakręcił i wrócił z lodówką. Jest bardzo zadowolony z niej. I ja mu mówię dobra stary weź ty idź i se kup Switcha. Ludzie... jaki on jest teraz dopiero szczęśliwy, gada ciągle coś o duszy, o radości z grania. Cały czas się bawi, na kiblu, w łózku, w kuchni na blacie. Nie poznaję faceta.

Opublikowano
1 godzinę temu, podgoor napisał:

To jak uwstecznione jest PS5 skoro nie ma obsługi folderów i słuchawek bluetooth? :kaz:

nie wiem, switch boży to moja jedyna konsola :banderas: