Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Pełna zgoda. Na Switchu jedyną pudełkową grą jaką mam jest Wiedźmin, tylko dlatego, że zajmuje w cholerę miejsca na memorce. 

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Mam do Was pytanie, a mianowicie jakie Gry polecacie na Switcha dla 10 latka ?

Nadmienię że ma już Mario Kart 8 Deluxe

Edytowane przez polak899
Błąd

Opublikowano

Nowy Kirby + Mario odysey na pewno na początek. 

Opublikowano

Moja siostrzenica lat niecałe 8 uwielbia Smasha i Untitled Goose Game i jak tylko przyjeżdżam to zanim dobrze buty zdejmę pyta, czy zabrałem ze sobą obie :)

Opublikowano

Mój syn (7 lat), oprócz Marianów, uwielbia Cupheada (skończył go skubany, teraz masteruje oceny) i Luigi's Mansion.

Opublikowano

Wszystkim leci sprzedaz po covidowym eldorado, gdy ludzie byli zamknieci w 4 scianach.

Opublikowano
On 7/30/2022 at 8:28 PM, creatinfreak said:

Dzięki❤️ zamówiony. Zobaczymy czy będzie to warte 150zł. Jutro jak mi się odnowią to dam plusika.

Mialem go i polecam, dobry wybor. Fajny patent z roznymi gripami ktore nadaja sie do roznego rodzaju gier

Opublikowano
W dniu 3.08.2022 o 12:04, Czoperrr napisał:

Z tego wynika, że statystycznie 60% posiadaczy konsoli nie kupiło ani jednej gry przez cały kwartał.

Opublikowano

Dave już przebiera nogami ;)

Ale to dosyć zaskakujące biorąc pod uwagę jaka mała jest jest karta pamięci w zestawie.

Opublikowano

Duzo gier tylko w cyfrze wychodzi, masa tez gownogierek za grosze. Ciekawe jak to sie rozklada przy grach które wychodza i w pudełku i w cyfrze.

Opublikowano

Sa jakies MGSy na swicha. Mam na mysle te stare czesci jak MG12 ? Nie mam neta w hotelu w dzien. Internet cos muli.

Opublikowano

A propos internetu i cyfry. Czy da się offline grać w te cyfrowe wersje gier? Mi pojawia się komunikat o braku internetu i dupeczka. Jest jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

@addhocA grasz na swoim koncie na którym kupowałeś i na swoim głównym (primary) Switchu (zakładając, że masz inne). Normalnie da się jak najbardziej chociaż niektóre tytuły mogą mieć moduł multiplayer i może przez niego? Jakie gierki próbujesz odpalić?

Opublikowano

Wszystkie kupione w dystrybucji cyfrowej nie działają, dema również. Same singlowe przygody.

Gram na głównym koncie. 

Opublikowano

Dobrze, ale czy konsola jest ustawiona jako Primary czy nie? Bo możesz grać na swoim koncie, ale bez Primary i tak będzie wołać o neta przy cyfrówkach.

Opublikowano

Tego nie wiem. Całe życie PlayStation. Jak to ustawić? 
Ok, nie było pytania, sprawdziłem na stronie, chyba dam radę. Dzięki Panowie za rozwikłanie zagadki.

Edytowane przez addhoc

Opublikowano

Wejdź na eshop, Account Information i tam ustawiasz.