Opublikowano 13 września 20222 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Liczymy tylko XSX i PS5 czy gry które ukazaly się na PS i Xboxa w ciągu ostatnich pięciu lat? Może być wszystko od 2017
Opublikowano 13 września 20222 l 7 minut temu, funditto napisał: Jak co kilka miesięcy znowu ta sama głupia dyskusja.. A udało im się kiedykolwiek popsuć wam zabawę i radość? To jak ten mem z białą czekoladą. Chuj mnie obchodzi, że to technicznie nie jest czekolada skoro mi smakuje. Walić te inteligentne rozważania o tym co jest nową grą w pełnym tego słowa znaczeniu a co nie. Ja tu czytam od zawsze, że Switch to bieda a jakoś na Switchu gram najwięcej (choć już i tak ledwo co). Kózka nogę złamała a karawana jedzie dalej kwiecień plecień kurwa jak to przysłowie mówi.
Opublikowano 13 września 20222 l Teraz, funditto napisał: Może być wszystko od 2017 Returnal, Psychonauts 2, Nier Automata, Nioh, Prey, Red Dead Redemption 2, The Last of Us 2, Forza Horizon 4, Ghost of Tsushima, Resident Evil 2, Demon's Souls, Death Stranding, Control, Sekiro, Devil May Cry 5, God of War 2018, Halo Infinite, Cyberpunk. W sporej części są to multiplatformy, co mi totalnie zwisa, ale przy tym gry wybitne w swoich gatunkach, bo takich bardzo dobrych nie wymieniam. Serio, pisanie o bibliotece (dość ubogiej gatunkowo) Switcha jak o jakimś zbawieniu branży to serio, chyba jak tylko grasz na Switchu to można żyć z takim przeświadczeniem.
Opublikowano 13 września 20222 l A tak powaznie Panie Nintendo to Switch ma juz 5 lat. Pasuje chyba max za dwa lata miec na rynku cos nowego bo technologia delikatnie poszla do przodu. Bajki o 10 letnim zyciu Switcha to nie do nas.
Opublikowano 13 września 20222 l 9 minut temu, funditto napisał: Jak co kilka miesięcy znowu ta sama głupia dyskusja.. I sam ją podkręcasz wymieniając super exy Switcha, gdzie na liście jest Mario Maker, tenis z Mario XD gra fitness, słabe Pokemony i Yoshi dla dzieci (i mam tu na mysli poziom trudności a nie stylistykę). Jeśli chcesz takie gry porównywać do exów z PS5 i XSX to ręce opadają XD A jeżeli chodzi Ci tylko o porównanie cyferki ile co miało exów, to gratuluję. Ja rozumiem jak sie ma Switcha i nic poza tym, to można pierdolić takie farmazony, ale dla gracza posiadającego coś więcej, to te argumenty za exami Switcha można traktować tylko jako beke
Opublikowano 13 września 20222 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Returnal, Psychonauts 2, Nier Automata, Nioh, Prey, Red Dead Redemption 2, The Last of Us 2, Forza Horizon 4, Ghost of Tsushima, Resident Evil 2, Demon's Souls, Death Stranding, Control, Sekiro, Devil May Cry 5, God of War 2018, Halo Infinite, Cyberpunk. Ghost i Nioh wybitne?
Opublikowano 13 września 20222 l Przysięgam że na 5 pokazanych gier 4 to muszą być porty z komórek - interface'y, jakość grafiki.
Opublikowano 13 września 20222 l Do wyboru albo symulator wieśniaka albo symulator pedofila, nic więcej na te konsole już nie wychodzi
Opublikowano 13 września 20222 l 6 minut temu, Dave Czezky napisał: Wreszcie kurlaaaa 1080, eb64 i Golden eyeeee I żadne nie na własność hura.