Opublikowano 30 listopada 20222 l Dzisiaj wyszło front mission 1 cyfrowo. Ciekawe czy wydadza w pudełeczku 1 + 2.
Opublikowano 2 grudnia 20222 l Recenzje bardzo cienkie, ale chyba nie dlatego że port w czymś nawala, po prostu kompletnie nic nie zmienia w zawartości i gra jest dziś ciężka do grania. Jednak wygląda na to, że ludzie którzy chcą po prostu zagrać właśnie w tę grę dostali właśnie taką możliwość.
Opublikowano 7 grudnia 20222 l W sklepie Forever można składać preorder na Front Mission Remake, są trzy wersje. Link - https://forever-limited.com Nie wiem czy to właściwie już sam zakup, a nie preorder, wysyłka niby 2-6 miesiące, ale to może chodzi o świat, może zna się ktoś na tych „specjalnych” sklepach Edytowane 7 grudnia 20222 l przez Arkady
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Zawsze mnie dziwi ze skoro generuje to automat to nie wysylaja tego 1 stycznia. U mnie X3 i SMTV. Trzecie miejsce to Marian ale tylko ukonczylem wiec niewiele godzin.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Mogli by w menu Switcha pokazywać ile godzin spędziło się z danym tytułem tak jak to było na DSie i 3DSie
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Ja na Switchu nie grałem praktycznie wcale w 2022 stad wyglada to jak wyglada. W Diablo 2 przegrałem sporo godzin, Zelda zawsze mnie relaksuje więc lubię od czasu do czasu pobiegać po Hyrule. Skad Pokemon Unite nie mam pojęcia. Widocznie syn z jakiegoś powodu grał na moim koncie, bo nie wiem co to nawet jest
Opublikowano 13 grudnia 20222 l 300h acnh 300h few:th 130h xc3 Pokaż ukrytą zawartość to się zgadza, super gierki Edytowane 13 grudnia 20222 l przez Ken Adams
Opublikowano 13 grudnia 20222 l W dniu 13.12.2022 o 19:08, Dr.Czekolada napisał(a): Motto 2022: Róznorodność To wysyłaja tylko placącym kase za online? Mialbym tak samo xd
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Wystarczy zalogować się na nintendo.com, dostałeś maila pewnie dzisiaj.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Słabo switchunio, słabo... Wychodzi na to, że za dużo, to ja nie grałem w tym roku. Trzeba to będzie w końcu zmienić...
Opublikowano 13 grudnia 20222 l U mnie też Xenoblade dominuje, ale to wiedziałem cały rok mdr. Xeno 3 + "dam w końcu szansę" 2 + "dam w końcu szansę" X (oczywiście nieliczone na Switchu) = w tym roku jakieś 650-700 godzin łącznie. Jak na mnie to kompletnie poje'bana sprawa. Może w 5 gier w życiu tyle grałem, cztery z nich to Xenoblade'y mdr. Kurva facet po trzydziestce pracujący na pełen etat i 291 godzin w 41 dni, nie wiem jak oni to liczą bo powinno być najwyżej 250, ale i tak poje'bane. Następna gra w tym roku to Pokemony, poniżej 100 godzin. W większości lat mojego życia to by było daleko najwięcej w roku. Rok temu było więcej informacji, np. którego dnia ile grałeś (fajnie było widać weekend jak wyszło Disco Elysium czy WEWY i się okazywało że można grać po 20 godzin dziennie lol), szkoda.
Opublikowano 13 grudnia 20222 l Oby tylko czlowiek dożył do standalone dlc, a potem do portu X 2022 goty xeno 3 i w 2023 to samo.
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Diablo w rączkach to najlepsze Diablo na dużej konsoli/pc nie chciałoby mi się grać w to retro cudo ale po godzince przed snem było idealne
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Różowa kulka, pierwszy tytuł od długiego czasu brany na premierę, na podium, gdyż wpadł dubel godzin razem z różową (gramy na jednym urządzeniu) + karty to wiadomo. Huntdown to małe złoto, które muszę jeszcze wymasterować - gorąco zachęcam do sprawdzania, klimat i prosty gameplay strasznie wciągają. Pstryk w tym roku trochę się przykurzył, ale w nadchodzącym planuję to zmienić i wyczyścić kilka tytułów (może i calaki porobić?). Z ewentualnych exów z wytęsknieniem czekam na pakiet Metroidów i Wind Wakera... Edytowane 14 grudnia 20222 l przez Badus
Opublikowano 14 grudnia 20222 l Tez się podzielę, zaskoczenia nie było, Monster Hunter zdominował u mnie początek roku i potem jeszcze trochę czerwiec/lipiec przy okazji Sunbreak. Potem już wiadomo, Xeno 3 które męczyłam aż do napisów koncowych, niecale 200h w 1,5 miesiaca. Na podium załapała sie jeszcze Automata, czekałem długo z nadzieją że wyjdzie na switchu i się doczekałem. Bałem się trochę tego portu, ale działa świetnie wiec jak ktoś jeszcze nie miał okazji zagrac w to arcydzieło to śmiało polecam tą wersję.
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Przypominam, że jak ktoś lubi ciułać platynowe punkciki Nintendo (te, które dostajemy np. za logowanie), to na stronie Nintendo Shopu można ogarnąć fajne rzeczy. Teraz dorzucili np. bardzo urocze torby na zakupy z Kirbym. Przesyłka idzie z zagranicy (np. w moim wypadku Francji, bo Niemiecki sklep coś nie chciał zaakceptować punktów) i kosztuje 2,99 EUR. Protip: jak ktoś ma Nintendo Switch Online, to można nabić bardzo dużo punktów (chyba nawet z 400) za samo odpalenie kilku gier na N64 i SNESa (wystarczy wejść w menu NSO -> Rewards & Missions -> Missions i tam poklikać te różne gierki. Wziąłem sobie torbę i brelok z Kirbym, torbę z Kórlikami i ten zestaw pocztówek z motywem hanafuda. Za 15 zł to chyba dobra okazja
Opublikowano 15 grudnia 20222 l @Ukukuki w menu Switcha możesz sprawdzić ile czasu grałeś w konkretny tytuł ale z zaokrągleniem do 5 godzin ;/
Opublikowano 15 grudnia 20222 l W dniu 15.12.2022 o 20:13, giger_andrus napisał(a): @Ukukuki w menu Switcha możesz sprawdzić ile czasu grałeś w konkretny tytuł ale z zaokrągleniem do 5 godzin ;/ Wiem ale ta dokładność
Opublikowano 15 grudnia 20222 l Aha, to jeszcze mój year review. X-com wysoko, bo kupiłem go za jakieś grosze na wyprzedaży, a że lubię tę grę, to przeszedłem, pomimo tego, że można było iść do roboty zanim się załaduje XD
Opublikowano 17 grudnia 20222 l Macie tu promo https://www.empik.com/the-world-ends-with-you-final-remix-square-enix,p1223883867,multimedia-p