Opublikowano 17 grudnia 20222 l 5 godzin temu, beardo0 napisał: Macie tu promo https://www.empik.com/the-world-ends-with-you-final-remix-square-enix,p1223883867,multimedia-p Grywalne to w trybie handheld? Bo dwójkę spoko dostosowali pod przyciski ale to jest bezpośredni port z 3dsa i zastanawiam się jak to działa.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Podobno tak, na ekranie dotykowym sie operuje To bardziej port wersji mobilnej z ios niz wersji z ds Jak dostane swoja kopie, napisze cos wiecej
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Mieliście problemy z 8bitdo ver 2 i dualsensem? Niby mi się paruje i światełka są ok, ale jednak nic nie działa. Opcje wired controler mam włączoną. Robiłem wszystko wg tutoriala i nie działa. Jakieś porady?
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Zrobiłem nadal lipa. Kontroler jest ok, działa z Playstation, myślę, że problemem jest sam adapter. Z WiiU i PS5 też nie działa. Czytałem gdzieś, że trzeba firmware w nim zaktualizować, może o to chodzi. edit: no nic nie działa. Napisałem maila do 8bitdo zobaczymy co mi odpiszą. Lipa trochę drugi edit: nagle z dupy zaczęło wszystko działać i ogrywam Mario Galaxy na dualsensie. Działają wibracje, żyroskop, wszystko. Edytowane 23 grudnia 20222 l przez Homelander
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Dzień dobry wszystkim, Potrzebuje Waszej pomocy. Kupiłem Switcha dla dzieci i w tym celu utworzyłem konto na MyNintendo (jako ja). Następnie dodałem dwójkę dzieci w Family Group ponieważ zależy mi na tym, abym mógł kontrolować w co dzieci grają. Na stronie My Nintendo wszystko zatem wygląda ok, tak myślę. Teraz chciałbym, aby na konsoli byli ci sami użytkownicy co powyżej tj. ja oraz osobno dzieci. Gdy wybiorę siebie, mogę grać jak dorosły czyli we wszystko. Gdy będą to dzieci to mają ograniczony dostęp. Czy jest zatem możliwe, aby tak to wyglądało? Utworzyłem profil na konsoli (jako ja), który jest powiązany z moim głównym kontem, ale nie widzę tam dzieci. Gdy tworzę dodatkowe profile dla dzieci to nie mogę ich powiązać z moim głównym kontem bo mój profil jest już powiązany. Co robię źle? Co zrobić, abym mógł mieć w sumie 3 profile użytkowników (dorosły oraz 2 dzieci) i mógł kontrolować w co dzieci grają?? Będę wdzięczny za pomoc. Dziękuję
Opublikowano 26 grudnia 20222 l Ściągnij aplikacje na telefon, powiąż ze Switchem i ustaw PIN na gry na przykład na gry powyżej 3 lat.
Opublikowano 4 stycznia 20232 l Ktoś tu kiedyś dawno temu szukał fajnego pudełka na więcej gier, niż 24. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś było tylko na niemieckim amazonie, sam takie posiadam, zwykłe czarne na 48 gier, które bardzo sobie chwalę, polecam: https://www.amazon.de/HEIYING-Storage-Switch-Pattern-Console/dp/B09NLHSF3H/ref=mp_s_a_1_3?crid=2PMDWZVZMGPOU&keywords=switch+spiele+hülle+48&qid=1672872266&sprefix=48+switch+games+%2Caps%2C122&sr=8-3 Edytowane 4 stycznia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Ktoś może pozbywał się Switcha wraz z kontem? Chciałbym włączyć do oferty cyfrowo zakupione gry. Wiem, że trzeba usunąć dane portfela, a login i maila można zmienić na stronie Nintendo. O czymś jeszcze muszę pamiętać?
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Zanosi się ,że nie dostaniemy na Switcha żadnej nowej odsłony z DK trochę lipa bo to moja ulubiona seria platformówek on Nintendo.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Przyszedl czas na zakup Switch’a. Krotko: ktora wersja jest optymalna do grania stacjonarnego? Rzadko grywam poza domem, a mam do tego 3DSa XL. Brakuje mi jednak innosci, pojebanych Bayonett’ek i „gierek dla dzieci”. Rozumiem, ze Ninny ma jakis kontroler procz joycon’ow?
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Ma i oczywiście kosztuje więcej niż powinien. Polecam nowy filmik arhn.eu właśnie zrecenzował fajny pad 8bit do switcha i pc.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 29 minut temu, Yap napisał: Przyszedl czas na zakup Switch’a. Krotko: ktora wersja jest optymalna do grania stacjonarnego? Rzadko grywam poza domem, a mam do tego 3DSa XL. Brakuje mi jednak innosci, pojebanych Bayonett’ek i „gierek dla dzieci”. Rozumiem, ze Ninny ma jakis kontroler procz joycon’ow? Bierz wersję OLED i Pro Controller, albo ten: https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-pad-2-4-g-ultimate-bluetooth-controller-bezprzewodowy-pc-nintendo-switch-bialy-podstawka/?termiczny&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=a745859a-5ac4-0259-4bb5-fb343dc1ee2a
Opublikowano 28 stycznia 20232 l No i mieta. Serducha beda kiedy pakiet bedzie mi przyslugiwal, ale dokladnie o taki zestaw mi chodzilo. Kontroler wezme made-by-Ninny. Od roku ciulam pieniachy, zeby uderzenie cenowe zniwelowac do minimum, ale przegladajac gierki nie ma watpliwosci, ze zakup troche mna potarga. Jeszcze raz dzieki wszystkim.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Pro controller jest świetny i również polecam. Na swoim mam już wylatane z 2000h i zero problemów.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Pomimo posiadania i zadowolenia z Lite'a też chodzi mi po głowie klasyczna lub oledowa wersja żeby i od czasu do czasu stacjonarnie popykać. Tylko zaczynam się zastanawiać, czy tak późno w generacji warto się na taki ruch decydować.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Z tego co wiem grasz głównie na pc więc ujrzenie gier ze Switcha na TV może być dla Ciebie ciężkim przeżyciem.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Ja po steam decku mam ciary na myśl o tym by switcha odpalać na tv xdd. Choć bayo3 w większości tak przechodziłem bo przenośnie to chyba w 240p chodziło xd
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Ja mam mały monitorek pod switcha i do tego często gram z nóżką. Granie na TV to tylko imprezowe bo się nie da na to patrzeć.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Switch na tv tylko nieliczne gry. Jakieś retro indyki przejdą albo Mario Kart.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 1 godzinę temu, devilbot napisał: Z tego co wiem grasz głównie na pc więc ujrzenie gier ze Switcha na TV może być dla Ciebie ciężkim przeżyciem. W tym przypadku grałbym jedynie na 24 calowym monitorze.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l Indyki w fullhd spoko wyglądają ale 720p i niżej co wiele większych gier robi wygląda to tragicznie na dużych tv.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Z ploteczek. Ponoć robi się mario baseball... Jak to będzie taki syf jak piłka to bleeee. Edytowane 30 stycznia 20232 l przez Basior .
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Piłka była super, graficznie topka, mechanika spoko ale ta gra była totalnie wyprana z trybów, full był jak demo w niektórych grach. Ostatecznie to zdecydowanie ze sportowek na switchu wyszedł najlepiej Aces - singiel był wporzo, kilka trybów było, multi był wciągający, a i mechanika fajna. W sumie jedynie co mi tam się nie podobało to sterowanie ruchowe - bardzo niedokładne choć ogółem wywalone miałem w ten tryb. Golf był dziwny, fajne rzeczy (samo sterowanie ruchowe rewelacyjne) przekładały się z bardzo słabymi (mało pól golfowych, singiel tragiczny) Switch sport - kolejna gra z cyklu, byłaby niezła (patrz piłka) gdyby dali tam coś więcej, ilość dyscyplin to jakiś żart. Ale taki bagmington im wyszedł, kurvy leciały xd no i wielu chwaliło ten piłkarski Rocket League. Jeszcze jak podpiemy Arms pod grę sportową to mamy kolejny przypadek gry bez zawartości. Ta się pojawiła ale w patchach przez rok od premiery. Ja kupiłem właśnie wtedy i byłem bardzo zadowolony. Świetny tytuł, pomysł i wykonanie.