Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
Just now, Basior said:

Nie no pudełko się weźmie.

Nie kupuję pudełek na Switcha, więc biorę cyfrę. Ciekawe czy pełna cena. Nieważne, gra warta każdej kasy mimo, że mam Trilogy i mogę w każdej chwili na WiiU odpalić

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ta Zelda :( Siur nie stanął, mało nowości.

Opublikowano

Ta Zelda wygląda żałośnie - 6 lat, parę wysepek na niebie, jota w jote mapa ta sama :lul:

Opublikowano

Obstawiam, ze te latajce wyspy zastapia shrine'y :sonkassie:

Opublikowano

Zelda pozamiata, Metroid Prime dostępny dziś, Advance Wars z data premiery i nowy Layton na deser. Jestem zadowolony 

Opublikowano

To ich będzie kilka w grze :kekyayaya:

Opublikowano

Pogrzeb switcha, a za formę promowania nowej zeldy to należy im się plaskacz w ryj. Pamiętacie ten trailer botw kiedy ogłaszali switcha? Przecież wtedy pały stały każdemu przez tydzien

Opublikowano

Najzalosniejszy pokaz gier na te konsole od początku istnienia - remaster 20 letniej gry największą bomba, Zelda 1:1 klon robiony przez 6 lat, i jedynie SoS super wygląda.

Konsola do wora razem z fanami którzy za ten stan rzeczy odpowiadają i do jeziora 

Opublikowano

Ale gówno, metroida trilogy podzielili na 3 części żeby golić frajerów, emu gameboya za pieniądze, zelda stan alone szaro bure dlc. Bieda jak chuj. 

Opublikowano

Widac, ze nie chca za wiele pokazywac z Zeldy. I bardzo dobrze, wszyscy zaczną grac i znowu nastąpi zerwanie papy z dachu :fsg: 

Opublikowano

Na tym etapie to wolałbym po prostu nową konsolę, obecnie moc switcha jest zbyt niska na całkiem nową zeldę.

Opublikowano

Zelda  :banderas: graczyki chciałyby wszystkie nowości na trailerach xD pięknie was tam wytresowali  :)

Opublikowano

Nowy Mario 3D i nowy DK także w 3D zrobiły robotę!

Spoiler

:frog:

Opublikowano

Metroid Prime Remaster - dzisiaj/luty (fizyczna wersja)

Kirby RTTD - luty 

Octopath Traveler 2 - luty

Advance Wars 1+2 - kwiecień 

Zelda ToTK - maj 

Pikmin 4 - lipiec 

Mocny lineup do lipca, ale na później chyba tylko nowy Layton i pewnie jakieś Pokemony na listopad (remake lub DLC ?) Chyba faktycznie 2024 to nowy system 

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Po co się wysilać mają, jak rzucą kolejny remaster i graczyki tak kupią? Kpina kurwa z tym.

Opublikowano

Metroid w pudełku, miło. Do tego emulator GBA (szkoda ze w tym chujowym abo) i czarno biała gra z jelonkiem. doczekałem się w końcu Metroida Prime :)

jakby ktoś się zastanawiał dlaczego ludzie biorą Decka - tez remastery i porty, ale przynajmniej za grosze i w jakości godnej 2023 

Opublikowano

Jedyny plus tego directa pogrzebowego switcha to fakt, że nikt już z poważnych devow Nintendo nie robi nic na niego czyli w 2024 jest nadzieja na następce.

Piękne to było 6 lat, absolutnie cudownie się ze sprzętem bawiłem ale w chwili obecnej nawet Zelda mnie nie zaciekawili co jest wręcz kuriozalne 

Opublikowano

Etrian Odyssey - zawsze chciałem ograć te gierki, bardzo jestem zadowolony z tego pakieciku, wersja Switchowa ma mieć touch screen functionality 

Opublikowano

No ale kolekcjonerke zeldy to chcę. @Dave Czezkyzmieniam preorder :)

Wcale bym szybkiej premiery switcha 2 się nie spodziewał. Są jakieś ploty?

Ale może wraz z  MP4 by wyszło?

Opublikowano
3 minuty temu, Basior napisał:

Wcale bym szybkiej premiery switcha 2 się nie spodziewał. Są jakieś ploty?

W tym temacie to ploty o nim są codziennie od 6 lat.

Natomiast prawa fizyki i ekonomii się nie zmieniły specjalnie, więc nie, nie będzie takiego sprzętu.