Opublikowano 15 grudnia 20168 l Może dlatego, że zapowiedź gier będzie w styczniu, dokładniej 13ego? Myśl ty trochę gałganie Edytowane 15 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Bo jest embargo i Nintendo zabrania mówić developerom o grach przed konferencją? Polecam poczytać twittera lub stronki dev'ów indie jak Image & form, którzy swobodnie o tym mówią jak bardzo Nintendo nie chce przecieków przed konferencją w styczniu.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Muszą bo inaczej Rayos rozerwie swój garnitur niczym mały, wątły, nerdowski Incredible Hulk i złoży wizytę w siedzibie Nintendo i Kimishime przerobi na swojego kota
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Ani ja maly ani watply, no ale okej. Zwizualizowalem to sobie Będą megatony. Muszą być.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l No dobra, ale na co i kiedy się napalamy? na megatony na prezentacji Switcha 13 stycznia o godzinie pańskiej 5:00 naszego czasu oczekujemy ceny, konkretnej daty premiery, zapowiedzi miliona gierek, w tym Okami 2, Bayonetta 3, Pokemon Stars, nowy Mario, Zelda, Kórliki z Mario od Ubi, BG&E2, Seasons of Heaven zapowiedziane parę dni temu co bedzie mialo trailer za 2 dni, prawdopodobnie paru portów z Wii U i innych Edytowane 16 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 16 grudnia 20168 l zapowiedzi miliona gierek, w tym Okami 2, Bayonetta 3, Pokemon Stars, nowy Mario, Zelda, Kórliki z Mario od Ubi, BG&E2, Seasons of Heaven zapowiedziane parę dni temu co bedzie mialo trailer za 2 dni, prawdopodobnie paru portów z Wii U i innych Nie mogę się doczekać tego pysznego rozczarowania. Zawsze w takich momentach przypomina mi się: Edytowane 16 grudnia 20168 l przez chmurqab
Opublikowano 16 grudnia 20168 l No dobra, ale na co i kiedy się napalamy? na megatony na prezentacji Switcha 13 stycznia o godzinie pańskiej 5:00 naszego czasu oczekujemy ceny, konkretnej daty premiery, zapowiedzi miliona gierek, w tym Okami 2, Bayonetta 3, Pokemon Stars, nowy Mario, Zelda, Kórliki z Mario od Ubi, BG&E2, Seasons of Heaven zapowiedziane parę dni temu co bedzie mialo trailer za 2 dni, prawdopodobnie paru portów z Wii U i innych Myślałem, że coś na dniach ma być, jakiś ekstra event, a wy o konfie z miesiąc.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Za miesiac konfa, a dwa miechy po tym juz pewnie premiera konsoli. To tak dlugo czekania?
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Pajgi na razie napalamy się na zwiastun francuskiego indyka o chłopcu z Aspergerem i buldożku, na którym będzie pokazane to samo, co na każdym zwiastunie gierkowym. Z napięcia trudno mi usiedzieć.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Podobno Zelda: Breath of the Wild w wersji na Wii U została zawieszona, masa stron o tym pisze.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Bardzo dobra decyzja, po co robic gre na trupa jak nowa konsola jest za rogiem?
Opublikowano 16 grudnia 20168 l No nie wiem, znam kilka osób, które kupiły Wii U specjalnie dla nowej Zeldy, wiem, że Wii U to już trup, i kiepsko się sprzedał (Jak na Nintendo) ale mimo wszystko, byłby to brak szacunku dla tych klientów, którzy zakupili Wii U dla nowej Zeldy.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l @metalcoola Już to było przerabiane i jeżeli chcesz poczytać więcej to wejdź w temat nowej Zeldy w Wii U. Ale w skrócie żadna masa stron o tym piszę tylko Gruszczyk rozdmuchał post jednego typa z neogafa i jedna hiszpańska strona próbowała podchwycić temat. Żadna inna strona o tym nie piszę a na pewno nie najważniejsze jak Eurogamer, Gameinformer czy szmaciarski IGN i Gamespot. Na Twitterze osoby, które wcześniej ujawniały wazne info dot. Switcha tak samo milczą. Zwykła ściema i nic więcej bo dalej jak pre-ordery na Wii U były, tak dalej są. Edytka: Sprawdziłem jeszcze raz bloga typa, który rzekomo był w posiadaniu dokumentu mówiącego o anulowaniu wersji na Wii U a w rzeczywistości juz sobie jaja robi i wrzucił tam parę gifów a rzekomy dowód w postaci dokumentu popisał jakże świetnym zielonym cienkopisem a wy lykacie z ppe takie bzdury jak młode pelikany xD http://blog.goo.ne.jp/kojiparapa/e/0b8be29cf77f169d3cd7bd2912ea8303 Edytowane 16 grudnia 20168 l przez chrno-x
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Procesor: Cztery rdzenie ARM Cortex A57, max 2 GHz GPU: 256 rdzeni CUDA, maksymalnie 1GHz Architektura: Nvidia druga generacja Maxwell Tekstura: 16 pikseli / cykl Wypełnienie: 14,4 pikseli / cykl Pamięć: 4GB Przepustowość pamięci: 25.6GB / s VRAM: wspólna Pamięć systemowa: 32GB, max szybkość transferu: 400MB / s USB: USB 2.0 / 3.0 Wyjście wideo: 1080p60 / 4K30 Wyświetlacz: 6,2-calowy wyświetlacz LCD IPS, 1280x720 pikseli, 10-punktowy obsługa multi-touch Dostępna prędkość CPU (w doku): 1020MHz Dostępna prędkość CPU (edycja przenośna): 1020MHz Dostępna prędkość GPU (w doku): 307.2/768MHz Dostępna prędkość GPU (edycja przenośna): 307.2MHz Dostępna prędkość pamięci (w doku): 1331/1600MHz Dostępna prędkość pamięci (edycja przenośna): 1331/1600MHz Specyfikacja od EuroGamera, rzekomo prosto od Nintendo http://www.ppe.pl/news/48236/nintendo-switch-znamy-pelna-specyfikacje-urzadzenia-konsola-moze-nie-dostac-multiplatformowych-hitow.html Oczywiście już (pipi)burza, że słabe,ze multiplatform nie bedzie i w ogole dengregolada