Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

300 czego, funi ? :) Może któryś handlowiec nam zdradzi polskie ceny, Graczdari jesteś?

Jak u nas będzie drogo to zrobimy wspólne forumowe zakupy z Amazona, czy gdzie tam będzie taniej.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

777 euro... Nintendo jest chore, podkreślam - CHORE.

Opublikowano

To chyba nie nintendo, tylko gamestop. 

Opublikowano

nie no co ty

Opublikowano

No nic, tak sobie.

Opublikowano

Najbardziej boli mnie, że Nintendo nie może zdecydować się na ostateczną cenę. Raz mówią 399 euro, raz 777.

Czy przewidują w ogóle cenę w dolarach? No i najważniejsze, co ze złotówkami?

Opublikowano

To nie moze być prawda [emoji2] za takie coś góra 1,3k na premierę . Bo i za co więcej ?

Opublikowano

No i najważniejsze, co ze złotówkami?

PLN słabnie niestety i końca nie widać. 

Opublikowano

Niemiecki media markt mial za 999 euro

Opublikowano

777? trzy siódemki, ten switch będzie nisamowity, lepszy niz jackpot w kasynie :banderas: 

Opublikowano

Kiedy jest ta prezentacja?

Mam nadzieję, że sprzęt jednak wypali.

Opublikowano

Ile można powtarzać? :gayos:

Piątek 13, 5 rano naszego czasu

Opublikowano

Ile można powtarzać? :gayos:

Piątek 13, 5 rano naszego czasu

:frog:

Eurogamer właśnie napisał, że zeldy na premiere konsoli w EU raczej nie będzie. Znając nine to konsola będzie miała region blocka.

Jeżeli to prawda, to nie kupię tego sprzętu tylko poczekam na jakąś uzywke w dobrej cenie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeszcze tydzien czytania domyslow i pytan kiedy cos pokaza.

Opublikowano

no niestety. 

co do region blocka to kate poinformowala, ze konsola miec go nie bedzie. 

ale to plotka.

czekac ze spokojem w (pipi)e do piatku a nie czytac (pipi)newsy podbijajace tylko kliki na stronkach 

Opublikowano

Jeśli powodem opóźnienia Zeldy są dodatkowe wersje językowe to przecież można je dodać patchem już po premierze, chyba z Xenoblade X tak było.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Jezu żeby tego region locka nie było, modlę się. Inaczej trzeba będzie sprowadzać od hamburgera konsolę, grę i jeszcze wywalić kasę na transformator. Oh boy!

Edit:

Ale ja głupi jestem, przecież jest jeszcze coś takiego jak

Australia_mapa.png

Jesteśmy uratowani!

Edytowane przez _A_