Skocz do zawartości

Forumowe spotkanie w Lublinie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra skończyłem ładować dildosy :O 

@UberAdi jak tam z prędkością neta u Ciebie? W sensie czy będzie opcja coś na szybko ewentualnie ściągnąć? 

Edytowane przez Ryo-San

• Odpowiedzi 968
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

TV czeka na podpięcie sprzętu. Piwa styknie czy domawiać ?

• Hype na cyberpunka po wczoraj wzrósł u mnie mocno aż sobie ustawiłem nową tapetę

• giger_andrus
    giger_andrus

02.06 nie mogę. 09.06 myślę, że termin dobry. Mogę zaoferować powierzchnię z wysokimi stołami i krzesłami, rzutnik HD + szara ściana (kiedyś była biała) i dźwięk stereo. Alk we własnym zakresie, jes

Opublikowano
17 godzin temu, sprite napisał:

@UberAdi

Ty szklaneczki/kieliszki/szklo do whisky/wodeczki/piwka posiadasz?

Kieliszki do wódy mam, szkła do łychy nie, zwykłe szklanki tylko w takiej postaci: 

IKEA-POKAL-DUZA-SZKLANKA-350-ml-szklanki

W alkoholach na Okopowej jeśli chodzi o piwa to tak jak Giger napisał, nie spodziewałbym się niczego ponad zwykłe perły i inne tyskie.

@Ryo-San 

Net jest spoko chociaż z PSNem nigdy nie wiadomo

8184881291.png

Opublikowano

Ok, to wezmę 2x szkło do whisky. Pady już naładowane i REZ dla humola przygotowany :xboss:

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

REZ plus łycha? Namówiłeś mnie Srajt :obama:

Opublikowano

Jakby co to nie mam RE7 bo właśnie sobie przypomniałem że pożyczyłem znajomemu więc jak ktoś ma to może zawinąć. O ile ktoś będzie chciał to testować. Ja biorę te giereczki i na dysku coś tam jeszcze jest.

a017198441baf.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Ja mam RE7, ale widzę, że już jest bardzo dużo gierek do sprawdzenia. A tutaj trzeba by trochę przysiąść, więc imo nie ma sensu. No chyba, że ktoś chce sprawdzić + obsrać galoty to wezmę :kaz: 

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sensu, i tak jest co włączać do kieliszka.

Opublikowano

Co kto pije? Bo jeśli znajde towarzysza do piwa to jeszcze do Gigera musze skoczyc 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

Dobra wróciłem na chatę, ogarnę tu trochę, kobieta jakieś przekąski chce zrobić i o 18:30 się widzimy pod monopolowym :fsg:

Jak ktoś później będzie a nie wie jak trafić i nie ma mojego numeru tel. to prosił bym o pw, podeślę numer.

Tak przy okazji, mam nadzieję, że nikt nie ma uczulenia na kota? :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Zależy jak przyrządzony :ogor:

Opublikowano
4 minuty temu, UberAdi napisał:

się widzimy pod monopolowym 

No i takie ustawki to ja rozumiem :nosacz3:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Hempla już nie ma, jest zesłańców sybiru : ) Dobra czaje gdzie to jest.

Opublikowano

No wiem, że nie ma. Ale jestem już od lat przyzwyczajony i tak na to będę mówił xd. Btw, w co pakujesz ten cały hardware? Walizka jakaś?:nosacz3:

Opublikowano

W torbę taką że będę wyglądał jakbym szedł na siłownię xD