Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Dobra skończyłem ładować dildosy :O @UberAdi jak tam z prędkością neta u Ciebie? W sensie czy będzie opcja coś na szybko ewentualnie ściągnąć? Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l 17 godzin temu, sprite napisał: @UberAdi Ty szklaneczki/kieliszki/szklo do whisky/wodeczki/piwka posiadasz? Kieliszki do wódy mam, szkła do łychy nie, zwykłe szklanki tylko w takiej postaci: W alkoholach na Okopowej jeśli chodzi o piwa to tak jak Giger napisał, nie spodziewałbym się niczego ponad zwykłe perły i inne tyskie. @Ryo-San Net jest spoko chociaż z PSNem nigdy nie wiadomo
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Ok, to wezmę 2x szkło do whisky. Pady już naładowane i REZ dla humola przygotowany Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez sprite
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Jakby co to nie mam RE7 bo właśnie sobie przypomniałem że pożyczyłem znajomemu więc jak ktoś ma to może zawinąć. O ile ktoś będzie chciał to testować. Ja biorę te giereczki i na dysku coś tam jeszcze jest. Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Ja mam RE7, ale widzę, że już jest bardzo dużo gierek do sprawdzenia. A tutaj trzeba by trochę przysiąść, więc imo nie ma sensu. No chyba, że ktoś chce sprawdzić + obsrać galoty to wezmę
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Co kto pije? Bo jeśli znajde towarzysza do piwa to jeszcze do Gigera musze skoczyc Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez Kosmos
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Dobra wróciłem na chatę, ogarnę tu trochę, kobieta jakieś przekąski chce zrobić i o 18:30 się widzimy pod monopolowym Jak ktoś później będzie a nie wie jak trafić i nie ma mojego numeru tel. to prosił bym o pw, podeślę numer. Tak przy okazji, mam nadzieję, że nikt nie ma uczulenia na kota?
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Te miny kobiet, jak im mówisz, że idziesz się spotkać z kolegami z forum internetowego o grach
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l 4 minuty temu, UberAdi napisał: się widzimy pod monopolowym No i takie ustawki to ja rozumiem Edytowane 13 kwietnia 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Hempla już nie ma, jest zesłańców sybiru : ) Dobra czaje gdzie to jest.
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l No wiem, że nie ma. Ale jestem już od lat przyzwyczajony i tak na to będę mówił xd. Btw, w co pakujesz ten cały hardware? Walizka jakaś?
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l 5 minut temu, Ryo-San napisał: W torbę taką że będę wyglądał jakbym szedł na siłownię xD No idziesz ćwiczyć paluszki.