Opublikowano 20 czerwca 20195 l Gdzie pijemy? p.s tak wiem że to za tydzień : ] Edytowane 20 czerwca 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Jak @chmurqab nie będzie mógł się pojawić to my pojawimy się u niego. Znam adres.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l No jak na piwka, to tylko u gigera. Siądziemy sobie na dworze i chillout Edytowane 20 czerwca 20195 l przez sprite
Opublikowano 21 czerwca 20195 l @sprite rozmawiałem dzisiaj z @giger_andrus w tej sprawie i tam jest za mało miejsca na zewnątrz do tego ktoś już tam może siedzieć, a jak będzie ciepły dzień to na górze będzie wtedy za gorąco także nie wiem
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Byłem u gigera z tydzień temu większą ekipą (7-8 osób) i już kilka osób siedziało na zewnątrz. Wzięliśmy krzesła z góry i na spokojnie dało radę pić na zewnątrz. No ale jak chcecie. Niech się reszta wypowie. Ja i tak się dostosuje
Opublikowano 21 czerwca 20195 l To w sumie jest dobra opcja. Góra na pewno nie będzie pełna więc krzeseł nie zabraknie. Ustawimy je sobie w kółeczku przed sklepem i będziemy drzeć japę.
Opublikowano 27 czerwca 20195 l No wczoraj byłem na piwku właśnie i konkret dostawa wjechała. Na zlocik już kilka browarków upatrzonych
Opublikowano 28 czerwca 20195 l ICE ICE Tea bejbe, jak to będzie takie zimniutkie to wyżłopie całą dostawę! Btw wyglada jak okładka jakiegoś zayebistego indyczka Edytowane 28 czerwca 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 29 czerwca 20195 l Nie ma tego w hurtowni. Ale mozna skoczyc na jedno do sw. Michala bo chyba jeszcze jest na kranie. Info od @sprite