Opublikowano 26 stycznia 20169 l Juz widze ta fabule. Orkowie beda poczatkowo pokazani jako bestie bez sumienia potem, bedzis troche ujec ich dzieciakow, ze niby tez tworza sobie przytulne cieplo rodzinne. Jakas lampadziara z orkow sie w kims zakocha, oczywiscie kims innej rasy i wyniknie z tego konflikt a milosc bedzie wplatana w wojne, ktora pewnie rozpetali zli ludzie, ktorzy na koncu filmu zrozumieja swoj blad i to, ze byli zli. Edit. A orkowie to tak naprawde kryptoczarnuchy. Edytowane 26 stycznia 20169 l przez Plugawy
Opublikowano 18 marca 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=pvlGM6ikW0U Edytowane 18 marca 20169 l przez Sep
Opublikowano 19 marca 20169 l Dokładnie, było gadanie, że orków normalnie będą grać ludzie i do tego dojdzie pomoc CGI, a przecież oni są w pełni komputerowi
Opublikowano 19 marca 20169 l W sensie niby jak miało być, przebrani aktorzy ? Edytowane 19 marca 20169 l przez Moldar
Opublikowano 19 marca 20169 l Nie mam pojęcia jak to miało wyglądać, ale obecnie zdecydowanie nie jest kolorowo, dobrze, że są chociaż słusznej postury.
Opublikowano 19 marca 20169 l Mnie tam się Orkowie podobają, są bardzo dobrze zrobieni, w klimacie świata Azeroth. Ciężko z tego świata coś konkretnego zrobić, było pewne, że będą tony CGI, mamy tutaj ludzi, orków, ale i qrna gnomy, gobliny, pandy i inne dziwactwa.
Opublikowano 20 marca 20169 l Niech mi ktoś przypomni, dlaczego ten film nie jest w całości w CGI? Budżet?
Opublikowano 20 marca 20169 l Te orki za kilka- kilkanaście lat będą tym czym teraz są dla nas Goombasy z filmu o Mario.
Opublikowano 20 marca 20169 l Gorzej beda smokami z wiedzmina, robalami z Zolnierzy Kosmosu albo zombiakami z Jestem Legendą. Goombasy to Ty szanuj.
Opublikowano 21 marca 20169 l Efekty słabe, widać że budżet nie domaga, ale ja czuje tę magie uniwersum Warcrafta, pewnie więcej w tym sentymentu niz rozsądku, ale chce ten film obejrzec i troche sie jaram
Opublikowano 27 marca 20169 l https://youtu.be/S_DK8soKeNw kolejny trailer, widać Medivha Edytowane 27 marca 20169 l przez Bielik
Opublikowano 27 marca 20169 l Ha czyli nie tylko ja odniosłem wrażenie, że CGI jakby nie wiem, lepsze? Może to zasługa nowo pokazanych scen, bo wątpię żeby stare ruszali.
Opublikowano 29 marca 20169 l No i teraz film od razu zrobił się bardziej interesujący, szkoda tylko, że premiera latem, w kinie na pewno obejrzę
Opublikowano 29 marca 20169 l o kurde, pszypał XD ale i tak po tym trailerze myślę, że u większości zainteresowanie filmem wzrosło, na pewno tym co psioczyli na CGI Edytowane 29 marca 20169 l przez Bielik