Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 7.07.2023 o 16:48, izon napisał(a):

Ale to 101gb to nie jest tylko online? Bo u mnie ściągało jaki dwa osobne pliki i online olałem.

A dobra ja zjebalem bo zainstalowałem wersję dla Xbox one tym sposobem :/t

To sobie od razu sejwa uploaduj do chmury R*, jak jakiegos masz ;)

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
  W dniu 5.07.2023 o 17:47, szurubur napisał(a):

ten exoprimal ma pl?

Nie ma i raczej nie bedzie.

Opublikowano

Są niby dwa osobne pliki, ale nie mogę wybrać tylko tryby fabularnego pod wersję series. Trzeba koniecznie instalować z online?

Opublikowano
  W dniu 7.07.2023 o 17:15, Bartg napisał(a):

To sobie od razu sejwa uploaduj do chmury R*, jak jakiegos masz ;)

Rozumiem, że muszę mieć konto rockstar, bo standardowo zapisany save w chmurze Xboxa nie odczyta się w wersji na xsx?

Opublikowano
  W dniu 7.07.2023 o 21:06, benito82pl napisał(a):

Pany mam limitowany internet i musze wiedziec na 100 co sciagnąć zeby pograć fabułkę na series x?

GTA 5 Online.

Opublikowano

Everspace 2 w GP na premierę 15 sierpnia :fsg:

Opublikowano

Trochę słabo z tym gta. Kiedyś kupiłem i zainstalowałem wersję na Xbox one, teraz chciałem ściągnąć wersję na XSX, to się okazało że pobrało od nowa całość zamiast jakiegoś patcha. I to jeszcze pojawił się kafelek gta online, które mnie nie interesowało akurat... Więc skasowałem wersję z xbox one aby pobrać wersję na XSX i jest komunikat, że się nie da. Odpaliłem ten online i jest tam tryb fabularny. Pograłem chwilkę - początek. Jest ładniej ale bez przesady. Oczywiście nie zapisałem sobie save więc musiałem zaczynać od począku. 

Opublikowano

Druga część Supraland BDB :) Pierwszej nie ukończyłem bo w pewnym momencie to już była kwadratura koła, zobaczymy jak tutaj będzie.

Opublikowano
  W dniu 13.07.2023 o 06:08, Czoperrr napisał(a):

Oczywistym jest, że te GTA V wydawane na kolejną generację to tylko skok na kasę i dojenie marki, nie ma co oczekiwać cudów.

Cudów nie ma, ale płynność działania i bardzo mocno skrócone czasy ładowania bardzo polepszają komfort rozgrywki. Nie wyobrażam sobie wrócić do GTA5 na poprzedniej generacji lub, o zgrozo, na PS3...

Opublikowano

Co za gówno o ja pierdole. Przeszedlem Cweleste lata temu na PS4. Oczywiście pod wpływem opinii ówczesnych forumowych "influencerów". Dziś dałbym jej pewnie 6/10 

Opublikowano

spokojnie chłopaki dopiero sie rozkręca generacja i było mało podwyżek gamepassa

Opublikowano

Bo tak naprawde to jest po to zebyscie nie mieli w co grac do Starfielda.

Opublikowano

No słabo. Pewnie nie chcą wrzucać jakiś lepszych gier przed pokazem? Czy będzie jeszcze jakiś pokaz? 

Opublikowano
  W dniu 18.07.2023 o 15:35, Faka napisał(a):

No słabo. Pewnie nie chcą wrzucać jakiś lepszych gier przed pokazem? Czy będzie jeszcze jakiś pokaz? 

Stary kiedy oni ostatnio wrzucili jakąś lepszą grę?

ASX Ciebie nie pytam :sonkassie:

Opublikowano

Cena Xbox Game Passa - w górę.

Konwersja Xbox Live Gold do Game Passa - zaorana.

Jakość gier w Game Passie - stabilna jak do tej pory!

Opublikowano
  W dniu 18.07.2023 o 15:37, Hubert249 napisał(a):

Stary kiedy oni ostatnio wrzucili jakąś lepszą grę?

ASX Ciebie nie pytam :sonkassie:

Zbyt dawno

Pozdrawiam :asax: