Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
  W dniu 21.05.2021 o 13:08, Figuś napisał(a):

Mój klimat... czekam na gierkę z niecierpliwością i wolnym miejscem na HDD ! 

Opublikowano

Maneater fajny przez godzinę, potem wkrada się mega schematyczność, monotonia i generalna bieda. A szkoda. 

Opublikowano

Kolejna gra niezależna która zadebiutuje w Game passie w dzień premiery

premiera już 8 czerwca ;) 

Opublikowano

śmieciarka na czerwiec

Opublikowano

Po to kupowałem xboxa? Żeby w taki szmelc grać? Będę musiał znowu szukać jakiejś 15-letniej gry z xboxa 360, by się dobrze bawić w czerwcu.

Opublikowano

Zyskaliby zabierajac darmowe gry? :reggie:  Jak gold ma dalej byc platny to chce te smieci. Czasem coś fajnego wpadnie.

Opublikowano

Ale śmieciara wjechała do Golda, niech MS już zaora te dodawane gry.

Opublikowano

nawet im sie nie chcialo dac injustice z xo tylko smiec z 360tki xD

neogeo battle coloseum spoczko w sumie jak ktos lubi retro mordoklepki

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Znowu paździerz... Oferta konkurencji też nie powala, przynajmniej ja tego nie czuje. No nic, i tak pewnie dodam z nadzieją, że wśród tych gierek trafię kiedyś na coś fajnego.  Może kiedyś granie na telefonie w gry z GP stanie się możliwe na sieci komórkowej to będę miał już troche gierek do zagrania w pociągu.

Opublikowano

Phil chyba szykuje megatonowe bomby na E3, dlatego Game Pass chwilowo w odstawce na liście spraw grubego. Wierzę :banderas:

:lapka:

Opublikowano

Od miesiąca chujnia, więc pewnie tak jest, nawet się nie dziwię bo po co odpalać działa przed imprezą. 

Opublikowano

Jestem tu, znowu bieda, nie rozumiem ideii Game Passa. Mialy by sztosy a nie szroty.

Opublikowano
  W dniu 1.06.2021 o 14:05, Paolo de Vesir napisał(a):

QJa tam nawet na E3 się nie napalam. MS robi "promocję" po polsku - celowo zaniża poziom więc nawet jak następne miesiące będą przyzwoite to w porównaniu wypadną świetnie.

I to będą te bomby do XGP. :lapka:

Jak zwykle optymista. xd

Opublikowano
  W dniu 1.06.2021 o 14:05, Paolo de Vesir napisał(a):

QJa tam nawet na E3 się nie napalam. MS robi "promocję" po polsku - celowo zaniża poziom więc nawet jak następne miesiące będą przyzwoite to w porównaniu wypadną świetnie.

I to będą te bomby do XGP. :lapka:

Oni nie mogą pozwolic sobie na takie zagrywki, bo ludzie przestana oplacać abo. Co miesiąc musi byc coś dobrego. Tak wiem, że wielu z nas ma nabite na 3 lata do przodu, ale jaki to % wszystkich subskrybentow?

Opublikowano

Ale wjechała sraczka do gejpasa, dobrze, że jest Snowrunner.