Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 8: Ostatni Jedi

Featured Replies

Opublikowano

Ja to myślę, że po tym całym porzygu fanów będzie jak najmniej odniesień do The Last Jedi, za to jak najwięcej do poprzednich trylogii, czego przedsmak już mamy w postaci głosu Benedykta XVI tzn. Palpatine'a.

Wojtq ogarnij, żadnych podróży w czasie nie będzie, co najwyżej flashbacki. 

• Odpowiedzi 912
  • Wyświetleń 88,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szrot nie z tej ziemi. Nawet szkoda strzępić a dobra. Ludzie nie płaćcie za to. Pociągnijcie co najwyżej za 2 miechy pirota w 4k. Głupota na głupocie, jaja na jajcu, nic się nie klei. Mroczne Wid

• So good

Opublikowano

No nie wiem. Mam przeczucie, że na koniec wszystko cofnie się na Tattooine do małego Anakina i historia zatoczy koło. To by było podobne do JJ Abramsa.

Opublikowano
37 minut temu, Masorz napisał:

Ja to myślę, że po tym całym porzygu fanów będzie jak najmniej odniesień do The Last Jedi, za to jak najwięcej do poprzednich trylogii, czego przedsmak już mamy w postaci głosu Benedykta XVI tzn. Palpatine'a.

Wojtq ogarnij, żadnych podróży w czasie nie będzie, co najwyżej flashbacki. 

To pa na to xD Zaznaczylem juz fragment gdzie sie zaczyna.

Opublikowano

Sorry, ale wygląda na to, że podróże w czasie są już kanonem Gwiezdnych Wojen.

Spoilery z Rebels (jeśli to kogokolwiek obchodzi):

Spoiler

Opublikowano

Dobra. Obejrzałem filmik od Mejma i kurde, jeżeli się zdecydują na tak radykalne rozwiązanie jak przepisanie The Last Jedi, to nawet na moje starwarsowe standardy, będzie to za dużo.

O ile w tym momencie podróż w czasie już wchodzi w grę, to nie wierzę, że ot tak zaorają TLJ i sobie bezpiecznie popłyną ku przyszłości.

Opublikowano

Ale TLJ juz jest zaorane. Oni nie maja dalej gdzie tego pchnac. Tzn. teraz nie mowie o tym, ze pojda w cofanie czasu (w to nie wierze). Po prostu nie maja bohaterow, nie maja weteranow (Lando nikogo), nie maja nic co mogliby kontynuowac poza "trzeba zabic Kylo".

A zreszta, je.bac, do kina i tak nie ide a z powstawania 9 epizodu ciesze sie tylko dlatego, ze powstanie masa materialu je.biacego go z gory na dol.

Opublikowano

Oj żebyś się nie zdziwił z tymi materiałami. 

Opublikowano

Obstawiasz, ze z epa 9 cos bedzie?

Opublikowano

Ja na TFA od Jar Jara bawiłem się znakomicie i jeżeli miałbym typować jedną osobę, która może naprawić to co zaszło w 8 epizodzie to byłby to zdecydowanie Abrams. 

Opublikowano

Epizod 8 ma status FUBAR, nawet pan bog nie pomoze.

Opublikowano

nawet tej sraki nie oglądałem, a ten filmik bynajmniej mnie nie zachęcił, rip star wars

Opublikowano

Critical drinker? Polecam. Recka Midsomer kozak.