Opublikowano 4 listopada 20168 l Panowie jak ktos moze niech pisze jakies konkrety bo w robocie siedze a na telefonie stream nie bangla. BEDE PLUSOWAC. NO ELO
Opublikowano 4 listopada 20168 l Mogliby dać Starcrafta na konsole. Sterowanie podobne do tego z C&C Red Alert 3 z PS3 i byłoby pięknie Ja czekam na dodatek do D3, mam nadzieję że się nie zawiodę
Opublikowano 4 listopada 20168 l Przecież Blizzcon wciąga dupą te wszystkie śmieszne konfy sony, ms, ea ubi act itp
Opublikowano 4 listopada 20168 l narazie Overwatch potwierdzenie sombry nowego bohatera, i nowe mapy Starcraft 2 [*] nowe mapy coop ze stjukowem z starcrafta 1 i 2 chwalą się nowym poziomem stucznej inteligencji teraz gadka o esporcie, bla bla bla
Opublikowano 4 listopada 20168 l Jak nagle wszyscy robią filmy o tych graczach esportowych jak zrobiło Valve swego czasu w Dotcie 2
Opublikowano 4 listopada 20168 l zostawiają diablo na koniec, będzie bomba czuje pracują na 19stoma nowymi bohaterami do hotsa Edytowane 4 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 4 listopada 20168 l Heroes of the Snore i nowe tryby rozgrywki Dawac mi tutaj tego Warcrafta 4!
Opublikowano 4 listopada 20168 l varian wrynn w hotsie + ragnaros Edytowane 4 listopada 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 4 listopada 20168 l Do ktorej to trwa? Bo obstawiam diablo na koniec, a tego mi sie nie chce ogladac xd
Opublikowano 4 listopada 20168 l w sumie to zauważyłem, że będzie specjalny godzinny blok poświęcony 20th Anniversary Diablo więc pewnie tam będzie zapowiedź a my jak debile oglądamy jakąś ceremonie otwarcia yebać to, ide grać
Opublikowano 4 listopada 20168 l pffff... Necro w przyszłym roku, nie wiadomo kiedy. No nie wiem co tak słabo.