Opublikowano 2 listopada 20186 l ja(pipi)e destiny 2 prosze zabijcie mnie o prosze destiny 2 f2p Edytowane 2 listopada 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 2 listopada 20186 l Rozumiem jakby była to jakaś "zbroja dla frajerów", a ten emblemat to jak w mordę splunął.
Opublikowano 2 listopada 20186 l Znaczy się wiecie, takie emblematy i te pierdoły to dla gracza zwycięstwo życia, gdy non stop grają w tę grę, bo patrz, mam się czym chwalić i jestem kozak, ale tak psychika zayebiście działa. Przechodziłem to samo w WoW, mając tytuł high warlorda i w myślach, podziwiaj szmato jaki kozak w bg byłem, że taki tytuł natrzaskałem a ty się muliłeś z murlokiem jak jakiś paziu. Dobrze, że z tego się już wyleczyłem XD Edytowane 2 listopada 20186 l przez Faka
Opublikowano 2 listopada 20186 l Ale wiesz Faka, skoro już noszę plakietkę "dałem się wydymać rzutem na taśmę" to wolałbym to w formie unikatowej zbroi, a nie niewidocznego bezpośrednio w grze emblematu.
Opublikowano 2 listopada 20186 l ale żenada xd ten uścisk taki żenujący, musze to rozchodzic, uła. Edytowane 2 listopada 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 2 listopada 20186 l ale festiwal litości i smutku, czyżby szykowali g r a c z y na super golonko?
Opublikowano 2 listopada 20186 l 2b z nier autmata xd 1 minutę temu, Mojave napisał: Jak zwykle late to the party. Bylo juz Diablo? nie jest narazie beka
Opublikowano 2 listopada 20186 l Diabolo dopiero o20:30, podobno na backstage jest spora scena pod ten panel #wierze Edytowane 2 listopada 20186 l przez smoo
Opublikowano 2 listopada 20186 l nicolas cage mówi o wowie wanilia no tak średnio narazie tak średnio powiem
Opublikowano 2 listopada 20186 l Nuda, grunt ze classic na wiosnę. Aaa pomyłka, lato, ehh. Edytowane 2 listopada 20186 l przez Moldar
Opublikowano 2 listopada 20186 l ale katastrofa ten blizzcon. Jak nie bedzie bomby na koniec to XDDD tamten blizzcon poza intrem do BFA był żenadą, tutaj nie ma NIC qurwa N I C
Opublikowano 2 listopada 20186 l Byle do 20:30 , niech nawet nie robią tego remastera a ogarną grę pod dzisiejsze standardy (rozdziałka , działanie z apki blizza i inne dodatki) . Gra się do dziś świetnie ale sama rozdzielczość mocno psuje zabawe .