Opublikowano 7 czerwca 20213 l 23 minuty temu, mozi napisał: Leżała od premiery więc się w końcu zebrałem i mnie zassało. Pytanko czy wszystkie księżyce da się zebrac w początkowych światach od razu? Nie da się.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Powiem krótko - łokurłajaciepyerdole co za giera czemu dopiero tera w to gram?
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Mówicie ze lepsze niż 3d World i galaxy? Leżą na kupie wstydu więc pewno wejdą za jakiś czas.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Nie dobijajcie - DK leży w pudle na wiiu i na switcha muszę kiedyś w końcu ograc :>
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Odyssey, 3D World, dwie części Galaxy i dwie ostatnie części Donkey Konga to gry z top 10 najlepszych platformówek w historii.. masz co nadrabiać
Opublikowano 9 czerwca 20213 l 16 godzin temu, mozi napisał: Mówicie ze lepsze niż 3d World i galaxy? Leżą na kupie wstydu więc pewno wejdą za jakiś czas. 3D World jest fantastyczne ale Odyssey jest wykurwiste.
Opublikowano 29 września 20213 l Włączyłem na chwilę, z nudów ale po sekundzie sejw wymazany i lecę trzeci raz. Tym razem bez żadnego przymusu na zebranie wszystkiego (ostatnio zabrakło dwóch księżyców), po prostu dla zabawy, skakania i zabawy Ta gra to arcydzieło. Edytowane 29 września 20213 l przez Ken Adams
Opublikowano 30 września 20213 l Cisnę właśnie end game i mam cel znaleźć wszystkie księżyce. Czy się uda? Zobaczymy, bo wyzwanie małe nie jest.
Opublikowano 1 października 20213 l Creme de la creme n przejścia odyssey to jak najszybciej poklepać bowsera po ramieniu i można śmiało przejść do sedna: walić księżyce ale rozbić kostki i tak; (esencja) zbierać purpurowe pieniążki (gdzie są te jebane ostatnie trzy, lub dwie [lub cztery] monety!); spotkać peach w każdej krainie; kapitanie toad, ja pierdolę, jak(?); dobra, na koniec trudne księżyce; one wcale nie są takie trudne; rage quit przy siatkówce; wymazanie stanu gry i od nowa byle jak najwięcej nie pamiętać. 377* na liczniku Edytowane 1 października 20213 l przez Ken Adams
Opublikowano 2 października 20213 l Jak dla mnie Odyssey to sequel Mario Sunshine, który był sequelem 64. Raczej powinni coś nowego wymyśleć.
Opublikowano 3 października 20213 l 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Jak dla mnie Odyssey to sequel Mario Sunshine, który był sequelem 64. Raczej powinni coś nowego wymyśleć. Przecież w każdej tej grze była inna mechanika.Te gry różnią się bardziej niż większość numerowanych serii.
Opublikowano 5 października 20213 l W dniu 3.10.2021 o 07:31, adi napisał: Przecież w każdej tej grze była inna mechanika.Te gry różnią się bardziej niż większość numerowanych serii. Dokładnie. Ostatnio o tym myślałem. Każdy Marian 3d to tak naprawdę inne doświadczenie.
Opublikowano 5 października 20213 l 6 minut temu, Ken Adams napisał: Ale tak naprawdę, jest to, doświadczenie takie samo. Powinni zrobić tak,że poszczególne gry są zupełnie odmiennego gatunku, czyli Marian platformówka, następnie Marian bijatyka, póżniej Marian strategia....a nie w sumie to cały czas to byłoby to samo, bo to gra. Czyli Marian gra , następna część to opera Marian, póżniej np.książka Marian a następna część byłaby napojem gazowanym Marian...a nie to też to samo, bo wszystko sprawiałoby przyjemność. W sumie to całe życie to takie samo doświadczenie, ale czy samobójstwo nie byłoby tym samym ?
Opublikowano 16 października 20213 l No i chu, jeśli pragniesz czegoś mocno a serce twoje czyste to może wydarzyć się takie coś edit. Zrobiłem dziś całe dark side i nigdy nie byłem tak blisko Ale póki co dość. Nie mam nerwów na sto skoków w darker side żeby umrzeć na tukanie i od nowa, Chwila radości Mario stanął na głowie i tańczy yeah! Edytowane 16 października 20213 l przez Ken Adams
Opublikowano 18 października 20222 l Gierka zajebista skończyłem właśnie, do gierkowania w pracy mega ideallo. Chyba zabieram się za zbieranie tych pozostałych moonow, heh mocno polecam gierkę, fajny humor trochę platformówki i te nostalgiczne wstawki
Opublikowano 18 października 20222 l W dniu 3.10.2021 o 08:31, adi napisał: Przecież w każdej tej grze była inna mechanika.Te gry różnią się bardziej niż większość numerowanych serii. Dokładnie. Zwłaszcza że takie Sunshine gdy odpalisz dziś na switchu "młodszemu" pokoleniu to ma problem w to grać. W sensie mechanika chodź inna to nie jest problemem ale młodziaki (10 i 12 lat) mieli problem połapać się co "dalej" robić w Sunshine, mam wrażenie że gra mniej prowadzi za rękę. W Galaxy, 3D World i Odyssey nie mieli takich problemów. Dla mnie subiektywnie Odyssey jest najlepsze. Ostatnio odświeżam sobie Galaxy i na czasy Wii / Wii U było top i nadal lubię co kilka lat do tego wracać ale Odyssey dla mnie jest 10/10 za muzykę czy projekty światów (New Donk City <3).
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Elegancka gierka. Dotarłem do New Dong City i tutaj trochę klimat siada, IMO nie pasuje to do Mario, ale generalnie najlepsza odsłona zaraz po Galaxy.
Opublikowano 9 grudnia 20222 l Może na początku klimat tam siada, ale to na tej planszy są przynajmniej dwa z top 10 księżyców do zdobycia. Sam zobaczysz