Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Pograłem chwilę w demko na PC i wydaje się być okej. Pogram jeszcze chwilę i zdecyduję.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l A na rosyjskim eshopie za połowę tego http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1419742
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l mocarna cebula, wczesniej mialem watpliwosci czy kupic to czy slime-sana (slime san 48) ale sonic za 43? wzialem
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l z tego samego, mam na switchu 3 konta, moje eur/polskie, amerykanskie i japonskie ;) zmienilem region mojego konta na chwilke na rosje, kupilem i wrocilem do polszy, zreszta, zgodnie z instrkcja z gafa
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l karta uprzedzajac nie, nic nie musialem przepinac, podppinac, zmieniac, po prostu zaplacilem podpieta pod moje konto karta. Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez Rayos
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l szkoda ze to tylko dotyczy sonica bo sprawdzalem jakies inne gierki i az takich dobrych cen nie mają
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l też właśnie skończyłem sprawdzać xD ehh, aż mi się przypomniały gry od nintendo po 100zł z rosyjskiego eshopu na WiiU :(
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Ja też sprawdziłem nic ciekawego Niemniej kupno Sonica było proste. Tak jak Rayos pisze, zmieniasz sobie w ustawieniach region na Rosję, logujesz się znowu, wybierasz gierkę, podajesz dane karty i płacisz.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l A, tylko uważajcie jak macie środki na koncie Nintendo. Przy zmianie regionu nie można ich mieć i chyba można je stracić właśnie przez zmianę.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Wydałem ostatnie 40 zł na koncie w eShopie, a potem kupiłem Sonica. Dziękuję za wtorkową cebulę.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Też wziąłem. Nie ruszę pewnie z pół roku, no ale cebula zobowiązuje.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l hehe jakie to łatwe, przestawić na chwile na Rosję i ciach Sonic za połowę ceny kupiony, gierka kapitalna.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Szkoda, że na Steamie już tak nie działa ;-) Nintendo online'ów nie umio ;-)
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Ej jak zmieniacie region na Rosję? U mnie region jest tylko Europa, Japonia, Australia/N.Z. i Ameryka. Tylko język mogę zmienić na ruski ale to nic nie daje.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l W linku, który podałem, jest instrukcja wraz z adresem strony nintendo, na której można zarządzać swoim kontem, w tym zmieniając kraj.