Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

Pograłem chwilę w demko na PC i wydaje się być okej. Pogram jeszcze chwilę i zdecyduję.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 392,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

poprawne już demo Raymana Legends wylądowało na eShopie 

Opublikowano

mocarna cebula, wczesniej mialem watpliwosci czy kupic to czy slime-sana (slime san 48) ale sonic za 43? wzialem :banderas:  :cebula:

Opublikowano

z tego samego, mam na switchu 3 konta, moje eur/polskie, amerykanskie i japonskie ;) zmienilem region mojego konta na chwilke na rosje, kupilem i wrocilem do polszy, zreszta, zgodnie z instrkcja z gafa

Opublikowano

Miałeś środki na koncie czy zapłaciłeś kartą?

Opublikowano

karta

uprzedzajac

nie, nic nie musialem przepinac, podppinac, zmieniac, po prostu zaplacilem podpieta pod moje konto karta. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

szkoda ze to tylko dotyczy sonica bo sprawdzalem jakies inne gierki i az takich dobrych cen nie mają

Opublikowano

też właśnie skończyłem sprawdzać xD

ehh, aż mi się przypomniały gry od nintendo po 100zł z rosyjskiego eshopu na WiiU :(

Opublikowano

Ja też sprawdziłem :usmiech:

nic ciekawego

Niemniej kupno Sonica było proste. Tak jak Rayos pisze, zmieniasz sobie w ustawieniach region na Rosję, logujesz się znowu, wybierasz gierkę, podajesz dane karty i płacisz.

Opublikowano

Może Sonic to zwiastun nowego, może jakieś indyczki są taniej? :cool: 

Opublikowano

A, tylko uważajcie jak macie środki na koncie Nintendo. Przy zmianie regionu nie można ich mieć i chyba można je stracić właśnie przez zmianę.

Opublikowano

Wydałem ostatnie 40 zł na koncie w eShopie, a potem kupiłem Sonica. Dziękuję za wtorkową cebulę.

Opublikowano

hehe jakie to łatwe, przestawić na chwile na Rosję i ciach Sonic za połowę ceny kupiony, gierka kapitalna.

Opublikowano

Ej jak zmieniacie region na Rosję? U mnie region jest tylko Europa, Japonia, Australia/N.Z. i Ameryka. Tylko język mogę zmienić na ruski ale to nic nie daje.

Opublikowano

W linku, który podałem, jest instrukcja wraz z adresem strony nintendo, na której można zarządzać swoim kontem, w tym zmieniając kraj.

Opublikowano

link do neogafa nie działa ;/ 

Opublikowano

ehehehe sam juz rozkminiłem, poszło za 43zł :kaz:

Opublikowano

хорошo