Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam mocno czekam na Wulverblade, pewnie będzie średniak ale z samego sentymentu do gatunku beat'em up wyczekuje takich gier z utęsknieniem. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 392,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

wczoraj nagle wyszla tez gierka pankapu - pisze nagle bo nie widzialem jej wczesniej w eshopie na liscie gierek, ktore maja sie ukazac, wyglada przesliczenie, gral ktos w to np na pc?

Opublikowano

Jak ktoś do tej pory nie ograł na innych systemach to polecam, świetny tytuł.

ja ograłem na pc darkest dungeon ale biorę day one na switcha. Ta gra to dla mnie idealna gra pod switcha.

Opublikowano

Info dla oszczędnych: sprawdźcie sobie cenę SV w meksykańskim sklepiku ;)

Opublikowano

ile? bo nie mam jak sprawdzić

Opublikowano

W UK na legalu 11 funtow. Cena smieszna jak za taka gre wiec nie ma opcji cebuli, trzeba wspierac devow <3

Opublikowano

A czy kupowanie z meksykańskiego czy rosyjskiego eshopu jest nielegalne? xd Kupno gry z oficjalnej dystrybucji niezależnie od regionu to wsparcie deva.

Opublikowano

Ale nie da się kupić chyba z meksyku jak ma się profil europejski? Z soniciem i rosją było ok. Męczy mnie to gadanie o cebuli, jak ktoś chce się dowartościować, to może kupić najdrożej jak to jest mozliwe. Co to za polski kompleks:(

Edytowane przez roivas

Opublikowano

zmień po prostu lokalizację na meksyk, jak to robiłeś z rosją i już. 

Opublikowano

Męczy mnie to gadanie o cebuli, jak ktoś chce się dowartościować, to może kupić najdrożej jak to jest mozliwe.

Piraci też się tak tłumaczą :P

Opublikowano

A to nie jest inny region? No bo nie mogę przecież ustawić Japonii, kupić np. Monster Huntera XX i zmienić z powrotem na Polskę. Musiałbym mieć odzielny japoński profil. Na Rosję mozna było zmienić bo to w ramach Europy. Czy się mylę? 

Opublikowano

Super, obym teraz nie żałował jak po Sonicu, na którego się rzuciłem jak Reksio na szynkę i w sumie wywaliłem w błoto 40 zł w rosyjskim sklepie a gierka zupełnie mi nie podeszła.

Opublikowano

Męczy mnie to gadanie o cebuli, jak ktoś chce się dowartościować, to może kupić najdrożej jak to jest mozliwe.

Piraci też się tak tłumaczą :P
Faktycznie kupowanie dóbr w innych krajach jest równoznaczne z piractwem. To jest raczej kwestia respektowania polityki wewnetrznej danej firmy(blokowanie możliwości zmiany regionu), a nie łamanie prawa.
Opublikowano

Super, obym teraz nie żałował jak po Sonicu, na którego się rzuciłem jak Reksio na szynkę i w sumie wywaliłem w błoto 40 zł w rosyjskim sklepie a gierka zupełnie mi nie podeszła.

Tak działa magiczne słowo PROMOCJA! To jak w sklepie, idziesz po bułki i wychodzisz z zakupami za 100 pln z których użyteczne są... bułki.

Opublikowano

Stardew Valley już się pobiera. Miód :D

Ale ten z Polski, prawie dwa razy droższy? Z Meksykańskiego jeszcze nie można ściągać, pewnie  kilka godzin trzeba poczekać na aktualizację.

Edytowane przez roivas

Opublikowano

Tez mi wróbelki ćwierkają ze w Meksyku to za 32pln idzie kupic

Opublikowano

Z innej beczki -Lovers in a Dangerous Spacetime - opinie na necie sprawdzone i gra z totalnie obojętnej wskoczyła do worka ,,chcę to mieć''. Czy ktoś zakupił ?? Najważniejsze jak działa na 2 osoby i czy żona, która grywa od czasu do czasu nie odbije się mi od tego tytułu z jakiegoś powodu (np nie za bardzo easy to learn)??

Opublikowano

Była w ps plus na ps4 ogólnie gierka spoko ale późniejsze lvl w dwie osoby ciężko ogarnac