Opublikowano 4 lutego 20232 l Arek przelej c0rwa te pieniądze. Twoje dziecko nie ma co do konsoli włożyć ty chory bydlaku
Opublikowano 4 lutego 20232 l 1 hour ago, areka said: Tak czy inaczej, gratuluję opieki naprzemiennej - jestem w szoku że się udało i życzę powodzenia! Bez problemu, nie wiem czy to bardziej kwestia sędzi, czy dobrze napisanego przez prawnika porozumienia rodzicielskiego. Jakby ktoś kiedyś potrzebował to chętnie pomogę.
Opublikowano 4 lutego 20232 l 5 godzin temu, areka napisał: Tak czy inaczej, gratuluję opieki naprzemiennej - jestem w szoku że się udało i życzę powodzenia! pomógł fakt, że ojciec uznał, że jest odpowiedzialny za to stworzenie, pojebane co nie?
Opublikowano 6 lutego 20232 l On 2/4/2023 at 2:31 PM, Bartg said: Bez problemu, nie wiem czy to bardziej kwestia sędzi, czy dobrze napisanego przez prawnika porozumienia rodzicielskiego. Jakby ktoś kiedyś potrzebował to chętnie pomogę. No i inna kwestia że niestety niewielu facetów o to wnioskuje
Opublikowano 7 lutego 20232 l Ktoś z forumka? https://wiadomosci.wp.pl/s/lublin112-pl/nie-placil-alimentow-prosto-z-lotniska-trafil-do-zakladu-karnego-6863872927804064a Cytat Nie płacił alimentów, prosto z lotniska trafił do zakładu karnego
Opublikowano 7 lutego 20232 l Autor Trochę jak w San Andreas jak mapy nie odkryjesz i chcesz gdzieś polecieć. Wysiadasz i od razu 4 gwiazdki
Opublikowano 8 lutego 20232 l Niepłacenie alimentów na dzieci to szczyt skurwysyństwa. Ale zamiast płaszczyć dupsko na pryczy w pierdlu niech zapierdala w kamieniołomach i oddaje kasę
Opublikowano 8 lutego 20232 l Takie sytuacje okazują że trzeba być już skończonym debilem żeby polskiej policji udało się ciebie złapać. Jak można być ściganym 4 listami gończymi i przylecieć do kraju który cię szuka samolotem rejsowym, najbardziej monitorowanym środkiem transportu na świecie.
Opublikowano 11 maja 20231 r Pany koguty (i Mejm ) potrzebuję porady praktyków. Wymieniam w tym roku basen na ogrodzie i co położyć jako izolacje pod basen? Coś stosujecie specjalnego? Myślę aby zakupić takie „płyty” aby było wygodniej oraz izolowało od ziemi. https://allegro.pl/oferta/styrodur-xps-300kpa-3cm-podklad-pod-basen-12323621603 Może macie jakieś lepsze o tańsze rozwiązania?
Opublikowano 11 maja 20231 r To ja mam pytanie jeszcze o polecenie sprayu do czyszczenia klamek w waszych jachtach. Nie no żartuje, jedyny basen jaki mam to miska z Ikei.
Opublikowano 11 maja 20231 r Tak obstawiałem, że prawdopodobnie pierwszy odpiszesz Ale powiem ci, że basen to zło, same wydatki! Basen, pompa, chemia, akcesoria, izolacja, tysiące litrów wody. Brrrr Spoiler Jednak radość dzieci bezcenna, no a wieczorkiem zimne proseco i z żonką się tam relaksujemy. Wysokie tuje rulez
Opublikowano 11 maja 20231 r @balon Ten basen przemysl, bo wiele osób poległo na tym. Oprócz miejsca, litrazu, to trzeba przy tym „chodzić” W skali sezonu w naszym kraju różowo nie jest. Potem przechodzili na dmuchane jacuzzi i chwalili sobie. Jezdze po odbior do typa co tym handluje i sporo tego mieli. Baseny to jak pogoda- ubiegły rok był tragiczny. Te jacuzzi zawsze szlo.
Opublikowano 11 maja 20231 r Nie, No to basen stelażowy (rozkładany na wiosnę/lato) ale z pompą itp. Już jeden miałem ale mniejszy i bez izolacji. Teraz w większy celuje. No i chcę lepiej odizolować od gruntu oraz żeby był trochę bardziej miękki na dnie. Jacuzzi tak, ale to na taras i nie dla dzieci, ale to już chyba next year. W tamtym roku na tarasie mailem mniejszy dmuchany basen ale nie zdał egzaminu
Opublikowano 14 maja 20231 r Udało się w końcu skończyć domek. Pomalowałem reszte, położyłem gont na dach, zrobiłem oświetlenie wnętrza i dorobiłem z palety balkonik ze zjeżdżalnią.
Opublikowano 14 maja 20231 r 44 minuty temu, Crazy Horse napisał: Tylko kwestia, jak długo te chińskie girlandy poświecą. Prawie wszystko jest chińskie więc bez sensu.