Opublikowano 23 czerwca 20186 l Ja pjerdule, przeciez kazdy zyczacy odpadniecia Rzeszy powinien byc ochrzczony antypolakiem :|
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Ale się teraz rzucą na bramkę Szwedów. Mina Mullera i Loewa bezcenna 1 minutę temu, Bartg napisał: A to nie muller mial strzelac? Tak z komentarza wywnioskowalem Pomylił mu się Neuer z Mullerem
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że otwiera się możliwość rewanżu za potop
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Teraz ogladalem ta powtorke z bergiem, bo to trzeba usiasc na spokojnie i no tak na spokojnie to jednak dosyc kontrowersyjne, jednak wydaje sie ze boateng mocno pomogl mu sie wyje,bac i w sumie mogl gdyby nie to cos ugrac. Pierwsze wrazenie jednak mialem inne
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Skubany Toivonen w klubie nic nie strzelał w tym sezonie, kumulował pewnie energie na ten jeden mecz.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Jeszcze co do kibicowania przeciw niemieszkanom. Lubię niespodzianki i ucieranie nosa faworytom przez kopciuszków zawsze na propsie więc w tym momencie zacieszam. Włochy nie grają, szkoda, ale nie piętnuję cieszących się z braku makaronów bo im catenaccio, perfidne taktyczne faule, prowokacje, trolink i szczypanie po dupie się nie podoba, więc uprasza się o nie robienie dramy z braku mniemców w 1/8 tylko wspólne świętowanie najpiękniejszego dnia tych mistrzostw xD (oby) ;(( Edytowane 23 czerwca 20186 l przez Gość smuteczek
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Teraz, ogqozo napisał: moja mina gdy Dwie lesby to do gazu, ale na dwóch facetów to by pewnie popatrzyła hehe