Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor jak widzę te nieudolne kontry to ja bym już chyba Turbo wpuszczał xD
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Ja pie.rdolę, nie chcę znowu wyciągać koszulki z szafki ale chyba będę musiał. Te dramatyczne wybicia z naszego pola karnego, byle wyje.bać na pałę jak najdalej xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l PRZECIEŻ TO WIDAĆ JAK LEWY CHCE NAPRAWDĘ WYGRAĆ I CIĄGNIE DRUŻYNĘ NA SZCZYT.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor pazdan, bednarek, góralski i cyk laga na Lewego i niech się martwi xD jaki kraj taka tiki taka
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Jak mnie wkir.wiaja te ich wrzutki na pale do przodu. Przypomina sie repra za czasow Rasiaka
Opublikowano 24 czerwca 20186 l XD no nie wygląda to zbyt pewnie ELEKTRYCZNIE no i ten pressing escobarow, to się źle skończy
Opublikowano 24 czerwca 20186 l (pipi)a gramy niestety, strasznie się ten chaos ogląda. Żadnej składnej akcji, tylko lagi z połowy na Lewego.