Opublikowano 24 czerwca 20186 l 4 minuty temu, kanabis napisał: Ciesze sie ze moglem zyc w czasach euro 2016. Bo widze znowu zaczna sie dekady upokorzen na duzych imorezach po super eliminacjach xd Nie no, jak zrobią ten Mundial z 40 drużynami to też może wyjdziemy z grupy.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 1 minutę temu, jakubde85 napisał: Nawełna out? Nieee, przecież jednak na Euro się dostali. Więc może zostać.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Widze szybko sie zapomina upokorzenia typu 4:0 z portugalia po batach od korei w 2002 Nie nie zapomina po prostu tamta reprezentacja miała DUSZE jak gry na playstation. A ta tutaj to.... ehhh nawet mi się nie chce ich obrażać
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 1 minutę temu, u55r napisał: Nieee, przecież jednak na Euro się dostali. Więc może zostać. Wenger jest dostępny xD
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, XM. napisał: To z kim tam mieliśmy grać w 1/8 a potem 1/4? XDDDDD nosacz tomaszewski coś wie
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Mam szczescie ze zyje w czasach gdy reprezentacja Polski gra na ME i MS. Nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo . Musimy wierzyc ze z Japonia powalcza o bramki.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 1 minutę temu, XM. napisał: To z kim tam mieliśmy grać w 1/8 a potem 1/4? XDDDDD To wszystko zależy od meczu Belgia-Anglia. xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor jak po meczu z Senegalem byłem w po prostu w ch.uj smutny, tak teraz to już
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Które studio pomeczowe najlepsze, będzie gdzieś Hajto i Tomaszewski ?
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 2 minuty temu, mersi napisał: oooo chuuuui też widzieliście tą blondynke z kolumbii???