Opublikowano 27 czerwca 20186 l Autor w ch.uj emocji dostarcza VAR paradoksalnie (bo sporo osób mówiło że będzie je zabijał) - jak tylko widać jak sędzia drepta do komputerka to już mi się ciśnienie podnosi, te pół minuty gdy wszyscy są totalnie niepewni decyzji, coś pięknego Edytowane 27 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Somsiad do domu już? Ja tam wolę poczekać chociaż do końca fazy grupowej.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Yap napisał: Łeb pęka od tego mundialu. Emocje, padaka Polaków, (pipi)nięty Maradona, Iran, Maroko, padaka Neuera i dramat Niemców, Argentyna bez wyrazu, ale spinająca poślady w najważniejszym momencie, geniusz kilku piłkarzy... Wymieniajcie dalej. Dynia mi zaraz eksploduje Sensacyjne odpadnięcia Peru oraz Kostaryki oraz wałek w meczu Korea - Meksyk, przez który Koreańczycy nie wyszli z grupy, zaorano ich na punkt. Meksyk nie jest taki mocny jak się początkowo wydawało, to Niemcy są słabi.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l To teraz poprszę Brazylię grającą na remis żeby uniknąć Meksyku i spadnięcie z rowerka w doliczonym xd
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 7 minut temu, ciwa22 napisał: Sensacyjne odpadnięcia Peru oraz Kostaryki oraz wałek w meczu Korea - Meksyk, przez który Koreańczycy nie wyszli z grupy, zaorano ich na punkt. Meksyk nie jest taki mocny jak się początkowo wydawało, to Niemcy są słabi. Te "wpadki" Niemców z Arabią Saudyjską i Austrią przed mistrzostwami, jawią się w zupełnie innym świetle teraz.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Skład Chile był raczej trzeci, gwoli ścisłości. Edytowane 27 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 42 minuty temu, _Be_ napisał: Mecz typowy przykład momentum, ea ładnie realistyczną Fifę zrobiło Było możliwe Faktycznie, źle spojrzałem
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Te mistrzostwa są niesamowite. Chyba pierwszy raz widziałem akcję,ze bramkarz wychodzi w pole i traci bramkę
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Neuer pewnie jutro jak gdyby nigdy nic będzie smarował bułkę nutellą, je.bana maszyna.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l >this time, go to russia in summer >still get blown the fuck out xdddddd
Opublikowano 27 czerwca 20186 l nigdy nie sądziłem że to powiem ale Niemcy zrobili mi dzień jak i zapewne dla reszty Polaków
Opublikowano 27 czerwca 20186 l To teraz albo Loew uratuje dupę Nawałce, albo wręcz przeciwnie. Jeśli Niemcy pożegnają trenera, Nawałka poleci, bo "potrzebne są zmiany". Jeśli zostanie, PZPN zmałpuje od Szwabów i da mu jeszcze jedną szansę.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Starh napisał: Ostatni raz Niemcy opadli w fazie grupowej w 1938 roku.. Wtedy nie było fazy grupowej.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Ten ryj krzynówka w studiu to jest jakieś qwa creeeepy XD Edytowane 27 czerwca 20186 l przez Faka