Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor no marne szanse W ogóle pomyśleć że gdyby Cionek stał w innym miejscu albo Krychowiak nie zdecydował się kopać na pałę do tyłu to podchodzilibyśmy może do tego meczu jeszcze z szansami na awans ;/ Edytowane 28 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Przecież tu będzie trzy jeden dla nas. Zobaczycie co zrobią pióra na plecach z mieczami w brzuchach, ja wam mówię...
Opublikowano 28 czerwca 20186 l A widzieliście tego tłita jak hitlery wygrali ze Szwedami i jakiś przydupas hitlera wyskoczył na nich? https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1010632774322151428?s=19 A potem pokarało tym qwom na meczu z Koreą. Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Faka napisał: A widzieliście tego tłita jak hitlery wygrali ze Szwedami i jakiś przydupas hitlera wyskoczył na nich? https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1010632774322151428?s=19 A potem pokarało tym qwom na meczu z Koreą. Weź ogarnij dauna.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Dawaj ! Polska ! Zagrajcie o honor, o podziw calego swiata, zagrajcie tak, by Ci ktorzy was krytykowali po meczu złożyli wam chołd na kolanach.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Ta lewa noga prawie jak u boskiego El Chino za dawnych lat. "Prawie" w tym przypadku robi niewielką różnicę.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Trzeci mecz, trzecie ustawienie xd Nawałka? Zawsze szanowałem. Udało się happy hours w fortunie trafić, 6.5 kursik na Japonie z handicapem +1
Opublikowano 28 czerwca 20186 l chcialbym tylko aby po tym meczu bardziej trzezwo zaczelo sie patrzec na gre zielinskiego, milika i krychowiaka. Aby w koncu skonczyl sie status swietyc krow w reprezentacji i dalsze poszukiwanie nowych zawodnikow na ich pozycje a nie bekowe tlumaczenie sie ''jak nie on to kto''. Praca trenera to niestety ale ciagla selekcja a nie przywiazywanie sie do nazwisk i picia z nimi wodki.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Niezła stypa na trybunach, nawet 7 nations army nikt nie mruczał Już panika xd
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor o jak mi się nie chce oglądać tego meczu, nawet nie czuję jakby to był mecz mistrzostw świata, będzie przełączane cyk na kolumbia senegal Po tych 4 minutach gramy tak samo, Japonia nakur.wia pressing a my cofamy do obrońców xd
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor ja pier.dolę ile można klepać w tej obronie xD przecież to aż komicznie wygląda
Opublikowano 28 czerwca 20186 l No teżsię zastanawiam co ma dać do granie od boczku do boczku w linii obrony. Pojebało im się, że na orliku są i mogą kogokolwiek rozrzucić w ten sposób
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Jeszcze powinni kibice krzyczec ole jak pazdan rozgrywal ze szczesnym
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Świetnie wyglądamy w tych pierwszych minutach. Gol to kwestia minut. Polacy do boju.