Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Jak po pierwszych 2 meczach byłem po prostu smutny, to teraz ta końcówka tak mnie wkur.wiła, że ja pier.dolę. Na szczęście jutro wolne (wziąłem na zaś, żeby świętować ewentualny awans z grupy :nosacz2:), więc się mogę napić. Kur.wa mać.

Przynajmniej typer na zielono z naszej grupy. Nie było żadnej edycji po meczu z Kolumbią :nosacz3:

Opublikowano

Tak przy okazji, to Bednarek ma więcej bramek na mundialach niż Lewy, niesamowity napadzior, legenda. 

Opublikowano

Gdybyśmy nie przegrali sami ze sobą pierwszego meczu to byłby awans na luziku. Brawo

Opublikowano

Lewy i ten jego strzał z 4 metrów...

Tak patrząc na te 3 mecze, jedynie Kolumbia poza zasięgiem, spokojnie z Senegalem powinniśmy wygrać, ale jak się strzela praktycznie dwie bramki samobójcze. Niestety, kondycyjnje to chyba jesteśmy najgorsza drużyną tych mistrzostw, a po co Nawalka zrezygnował z ustawienia którym graliśmy całe eliminacje, on sam chyba do końca nie wie. 

Ciekawy jestem jak ta drużyna będzie wyglądać w tej lidze narodów czy jak to się zwie. 

Opublikowano

Co za mecz. Emocje mniej więcej jak przy graniu w The Last Guardian

Opublikowano

11ri5Zy_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

No i nie można było od początku wystawić bramkarza zamiast celebrytki?

Bednarek :obama:

Kapitan Lewandowski :dynia:

Opublikowano

oglądam te wywiady i tym cymbałom wydaje się, że tą wygraną uratowali honor xddd 3 mecze grali tak, że oczy krwawiły, wyszarpali to 1:0 i zamiast docisnąć japończyków w końcówce i zostawić po sobie jako-takie wrażenie to przyłączyli się do tej żenady, no ale mecz wygrany a to przecież najważniejsze, obrazu nędzy i rozpaczy dopełniła wymuszona 'zmiana' grosickiego :reggie:

Opublikowano

Dalej jesteśmy najgorszą na mundialu - ta końcówka to  już w ogóle przelała czarę goryczy.

A na Krychowiaka to już nie mogę patrzeć. :/

Opublikowano

Ale jakie hajsy przytulą. O mamo! Należało im się za ten mecz z Japonią. Powinni oddać te wynagrodzenia na chore dzieci. #dumnizreprezentacji

Opublikowano
50 minut temu, Tokar napisał:

Lewy upada pod krzyżem

Kur.wa mać Tokar, bo oddychać nie mogę :dynia: 

Opublikowano

no jak to jakie? pewnie z naszych podatków :nosacz:

Opublikowano

wygraja kolejna grupe w eliminacjach i zaraz bedzie znow: ''polfinal to absolutne minimum, wartosc milika to 120 mln euro jak matke kocham mati, zielinski nie wiem czy da komukolwiek zagrac chocby 5 minut na swojej pozycji w barcelonie, bednarek to duchowy nastepca lothara mattheusa, krzysztof piatek to drugi lubanski - mozecie to nagrywac''

Opublikowano

Nie wiedziałem, że nasze podatki zasilają konto Fify

Opublikowano

Marzenia szejdjego o graniu Lewandowskich orlow polskich w kadrze charytatywnie i z milosci do narodu wlasnie legly w gruzach. UPPSSSSSS

Opublikowano

o i taka rozmowa

dla spawacza może i to są grube hajsy ale dla zawodowego piłkarza z lig europejskich to jest rownowartosc miesiecznej pensji

Opublikowano

Nie widzialem w tv ale sluchalem w radiu. Tez dobre doznania (acz z forumem lepsze) jak spiker darl lacha z Lewego, Peszki i prosil Nawalke o zmiany bo na Zielinskiego nie moze juz patrzec xD. Jak ktos ma to niech wrzuci to co sie dzialo od 90 minuty bo bym sobie ten antyfutbol zobaczyl.

1 godzinę temu, ragus napisał:

Lewandowski dalej święta krowa czy już można szkalować?

Przeciez juz dawno pozwolilem :lapka:

Opublikowano
6 minut temu, szejdj napisał:

o i taka rozmowa

dla spawacza może i to są grube hajsy ale dla zawodowego piłkarza z lig europejskich to jest rownowartosc miesiecznej pensji

I tak Kasa z ms leci do PZPN a oni dopiero mogą cyknać bonusik :kaz: