Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 375 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Kur.wa jaki ten maszerano jest slaby, co on tam robi. Kazde jego wejscie to faul, mbappe, pogba i teraz. Wszystko w nogi co za piz.da z zakolami

Opublikowano

Wspaniała końcówka pierwszej połowy.

Bramka i Masche wyeliminowany z 1/4.

Opublikowano

jeśli sampaoli ma odrobinę mózgu to powinien zdjąć tego patałacha marszczerano, bo coś przewiduje drugą żółtą dla niego z taką grą

Opublikowano
  • Autor

powinna być jedna kamera skierowana przez cały mecz na Maradonę, odpaliłbym sobie na lapku 

Opublikowano

Szmacerano najsłabsze ogniwo Argentyny, tykająca bomba.

Opublikowano
7 minut temu, mersi napisał:

jeśli sampaoli ma odrobinę mózgu to powinien zdjąć tego patałacha marszczerano, bo coś przewiduje drugą żółtą dla niego z taką grą

Raczej Messi 

Opublikowano

Mbappe w tym rajdzie mialby 12sek  w biegu na 100m. Wyliczenie z przebiegnietych 70m.

Biegnac z pilka :obama::

Opublikowano

To studio TVP xd. Jakaś alternatywa rzeczywistości gdzie Mbappe ma gola na koncie.

Opublikowano
Teraz, Okie from Muskogee napisał:

To tera jest tak, że w razie dogrywki można sobie czwartą zmianę trzasnąć? Nie wiedział.

Też nie wiedziałem ale to chyba dobrze, świeżość trochę może to doda a nie jakieś późniejsze człapanie po boisku

Opublikowano

Czy ja wiem, przy trzech trzeba było trochę taktycznie planować zmiany na wypadek dogrywki. W nowych okolicznościach dodaje to jednak trochę luzu.

Opublikowano
1 minutę temu, hav7n napisał:

To studio TVP xd. Jakaś alternatywa rzeczywistości gdzie Mbappe ma gola na koncie.

Sądzisz że w studio Peszko robi tam atmosferę ? :kaz: i nie mają czasu oglądać