Opublikowano 3 lipca 20186 l 2 minuty temu, c0ŕ napisał: ja już się kładłem spać, odwróciłem jeszcze oczy w stronę ekranu na ten ostatni rożny i cyk, jeszcze trzeba pół godziny wytrzymać taki naczelny mundialarz forumka i śpi na meczach?
Opublikowano 3 lipca 20186 l 1 minutę temu, maciucha napisał: taki naczelny mundialarz forumka i śpi na meczach? Wyśpi się do piątku.
Opublikowano 3 lipca 20186 l 3 minuty temu, Tokar napisał: Ciężko określić kogo bardziej nie mam ochoty oglądać w dalszej fazie. W dodatku przeciwnikiem bedzie szwecja xd
Opublikowano 3 lipca 20186 l Na pewno w ćwierćfinałach to wolę żeby to Szwecja przeszła, niż te dwie pokraczne drużyny anglia/kolumbia.
Opublikowano 3 lipca 20186 l Ale Southgate za to bronienie 1:0 przy zagotowanej, zretardowanej Kolumbii, którą wystarczyło leciutko podkręcić, żeby poleciały czerwone, to powinien zostać zesłany na przymusowy staż u Nawałki.
Opublikowano 3 lipca 20186 l I cyk, ostatnia szansa na j a k i e k o l w i e k punkty z tej kolejki w typerze poszly fpi.zdu.
Opublikowano 3 lipca 20186 l Kolumbia bez Jamesa skazana jest na patofutbol, ale dla tej chujni w wykonaniu angoli nie ma żadnego wytłumaczenia
Opublikowano 3 lipca 20186 l Roses are red Violets are blue England will lose on penalties because Fuck you. Tak to widzę