Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor miałem rozkminę czemu kur.wa Trippier strzela zamiast Kane'a z takiej odległości szybki flashback :ok:
Opublikowano 11 lipca 20186 l Ja pie.r.dole faulowac w takim miejscu No ale lepiej stracic w 4 minucie niz 84. Go HRVATSKA
Opublikowano 11 lipca 20186 l kurła nie chce mi się wierzyć że pierwszy raz odkąd pamiętam, wiecznie wyśmiewana Anglia rzeczywiście ma szansę na medal its coming home kur.wa ale w sumie Chorwacji też kibicowałem cały turniej, więc cokolwiek by się dziś nie działo będzie fajnie
Opublikowano 11 lipca 20186 l przykro mi ale chorwacja nie ma szans fizycznie z potomkami emigrantów afrykańskich
Opublikowano 11 lipca 20186 l Mecz zabity w 4min xD kurela włączałem steam a tu już się cieszom xd Gdyby ktoś przegapił
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor 1 minutę temu, _Be_ napisał: Mecz zabity w 4min xD spokojnie, za szybko strzelili, jeszcze w ch.uj czasu ma Walker albo Stones na zje.banie Angolom marzeń o finale
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor gol Trippiera to był 70 gol ze stałego fragmentu na tym mundialu na 159 bramek łącznie. Dla porównania 4 lata temu bramek ze stałych fragmentów było tylko 30 na 171 bramek. to tak jakby ktoś prócz mnie również odczuwał że ten mundial jest nieco... statyczny
Opublikowano 11 lipca 20186 l Mi sie kojarzy z takim typowym typem ktory byl na kazdym osiedlu i zawsze sie do wszystkich plul jak mu cos nie wyszlo na boisku
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor 3 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: Tylko mi Pickford kojarzy się z jakąś postacią z bajki? pickford zaraz po meczu z ziomeczkami leci demolować puby