Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor trzeba przyznać że Alli ma ultra chu.jowy turniej no teraz chociaż coś podal prosto ale #JustLingardThings Edytowane 11 lipca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 11 lipca 20186 l Nooo, przy odrobinie szczęścia, którego anglii teraz brakuje, to ja chorwacji nie widzę ;[ A w ogóle, to fajnie by było gdyby w anglii grał jeszcze ktoś o nazwisku Rolling. Może bym się momentami śmiał przynajmniej, Edytowane 11 lipca 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 11 lipca 20186 l Ciezko mi wyobrazić sobie, ze w nd asy pokroju Lingarda i Hendersona moga byc mistrzami świata
Opublikowano 11 lipca 20186 l 4 minuty temu, Bartg napisał: Ciezko mi wyobrazić sobie, ze w nd asy pokroju Lingarda i Hendersona moga byc mistrzami świata Nie no Francja wyjaśni
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor Sterling ma 43 mecze w kadrze i tylko dwa gole (oba w 2015), czyli tyle samo ile ustrzelił Stones na tym turnieju #optac0r
Opublikowano 11 lipca 20186 l 4 minuty temu, _Be_ napisał: Nie no Francja wyjaśni Też tak sądzę. Ich albo Chorwatów. Kane tak się popisuje, że jeszcze coś trafi dzisiaj.
Opublikowano 11 lipca 20186 l no im bardziej oglądam, im dalej w las tym bardziej irytuje mnie Lewandowski swoim brakiem zaangażowania, brakiem wpływu na przebieg meczów na każdej ważnej imprezie
Opublikowano 11 lipca 20186 l Nie macie wrażenia, że bez względu na to czy mistrzostwo zdobędzie Francja, Anglia czy Chorwacja będzie to najsłabszy mistrz świata od wielu wielu lat, a może nawet i w całej historii mistrzostw ?
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor Teraz, funditto napisał: Nie macie wrażenia, że bez względu na to czy mistrzostwo zdobędzie Francja, Anglia czy Chorwacja będzie to najsłabszy mistrz świata od wielu wielu lat, a może nawet i w całej historii mistrzostw ? ale co ty chcesz od Francji? Hiszpania w 2010 grała dużo większą padakę i się ślizgała z meczu na mecz, równie dobrze ich można tak nazwać
Opublikowano 11 lipca 20186 l 1 minutę temu, funditto napisał: Nie macie wrażenia, że bez względu na to czy mistrzostwo zdobędzie Francja, Anglia czy Chorwacja będzie to najsłabszy mistrz świata od wielu wielu lat, a może nawet i w całej historii mistrzostw ? Nie, po prostu odpowiednie przygotowanie taktyczne oraz stałe fragmenty gry zyskały ogromną wagę w nowoczesnej piłce nożnej.
Opublikowano 11 lipca 20186 l (pipi)a Henderson albo Young z Pucharem Świata to jest jakaś (pipi)ana abstrakcja. Francjo musisz, bo Chorwaci oprócz czołgu w postaci Rebicia to nie mają żadnego argumentu z przodu i Anglicy raczej to wygrają.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Władysław Jerzy Engel wyjasnil sprawe, to moze byc ostatnie 45 minut Chorwacji na tym turnieju #meczo3miejsce
Opublikowano 11 lipca 20186 l 5 minut temu, c0ŕ napisał: ale co ty chcesz od Francji? Hiszpania w 2010 grała dużo większą padakę i się ślizgała z meczu na mecz, równie dobrze ich można tak nazwać Ok, zapomniałem, że Hiszpania grała na holowanie, ale i tak uważam, że daleko każdej z tych drużyn do Francji z 98, Brazylii z 2002 czy nawet do Niemców z przed czterech lat
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor 8 minut temu, MYSZa7 napisał: albo Young ej no ale Young to nie jest aż taki piłkarski mem ;/ jeden z najlepszych skrzydłowych w Premier League za czasów Aston Villi, w United często (szczególnie za LvG) jedno z niewielu światełek w tunelu, zawsze solidny i elastyczny jeśli chodzi o pozycje. Nie zapomnę jak wygrał MU derby z City w 2015 Złoty piłkarz 3 minuty temu, funditto napisał: Ok, zapomniałem, że Hiszpania grała na holowanie, ale i tak uważam, że daleko każdej z tych drużyn do Francji z 98, Brazylii z 2002 czy nawet do Niemców z przed czterech lat ok ale zawsze tak jest że czas zaciera wszelkie niedoskonałości. O 98 czy 2002 nie mogę się wypowiedzieć bo byłem za młody, ale Niemcy 4 lata temu zremisowali z Ghaną, Algierię ograli dopiero w dogrywce, z Francją wygrali po główce Hummelsa więc też nie było tak że rozwalali wszystkich jak leci po 5-0 z niesamowitą grą Edytowane 11 lipca 20186 l przez c0ŕ