Opublikowano 11 lipca 20186 l jaka dogrywka, jeszcze jeden i wypierdalać z powrotem na tę marną imitację wyspy. kurła, prawie ;/ Edytowane 11 lipca 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor ja pier.dolę co się dzieje mówiłem że jeszcze Stones zdąży zje.bać Anglikom mecz, co za wylew
Opublikowano 11 lipca 20186 l 3 minuty temu, Yakubu napisał: Jaki antyfutbol typie jak sobie zrobili więcej okazji od Chorwatów Szczegolnie w drugiej polowie :
Opublikowano 11 lipca 20186 l Osrali zbroję Anglicy jak Gamera na widok Dawe Czezkyego zle to wyglada Edytowane 11 lipca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor dobrze że Sterling zszedł, jakby były karne to by zje.bał swojego, jestem tego pewien
Opublikowano 11 lipca 20186 l Bardzo dobrze niech CH przypier.doli jeszcze jedna na szybkości to pokaraja ich jak nie potrafią z tylu sytuacji strzelić gola.
Opublikowano 11 lipca 20186 l 3 minuty temu, Yakubu napisał: Jaki antyfutbol typie jak sobie zrobili więcej okazji od Chorwatów Było oglądać inne mecze Anglików typie lmao
Opublikowano 11 lipca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Było oglądać inne mecze Anglików typie lmao A to chorwatom coś wyszlo poza meczem z argentyna i karnymi kek No teraz 5 minut dobrych, a wczesniej meczenie buły, ze nie szlo ogladac aiii
Opublikowano 11 lipca 20186 l 3 dogrywka z rzedu chorwatow? XDto wychodzi jeden mecz wiecej caly zajada sie chlopy
Opublikowano 11 lipca 20186 l Teraz, Yakubu napisał: A to chorwatom coś wyszlo poza meczem z argentyna i karnymi kek No teraz 5 minut dobrych, a wczesniej meczenie buły, ze nie szlo ogladac aiii Nadal lepiej niż Anglia lmao
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor Rakitic gra dziś na poziomie Marka Noble'a, dlatego pachnie mi tu jego zbliżającą się bramką
Opublikowano 11 lipca 20186 l Teraz, _Be_ napisał: Nadal lepiej niż Anglia lmao Anglia i jechanie poteznej panamy i meczenie buly z grajaca padake kolumbia
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor Trippier angielscy obrońcy i wylewy w ważnych momentach, name more iconic duo