Opublikowano 18 czerwca 20186 l 24 minuty temu, schabek napisał: Anglia albo Belgia w 1/8 dla nas? Drabinka marzeń Ty weź wyjdź z grupy najpierw, potem daj znac jak ci pójdzie w 1/8
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Piękne będzie jutro zderzenie z rzeczywistością co niektórych jak nasi przeje.bia
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Ty weź wyjdź z grupy najpierw, potem daj znac jak ci pójdzie w 1/8 Jutro pewnie kubeł zimnej wody na łeb.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ja bym bardzo chciał żeby NASZE ORLY wygrały ten mecz, chcę oglądać Lewanboskiego jak ładuje bramy ale na miłość boską, nie jinxujcie. I - keep your expectations low boy and you willl never be disappointed Mamy bardzo wyrównaną grupę więc może być różnie Edytowane 18 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 18 czerwca 20186 l To odprowadzanie przez sedziow truchtajacych jak peezdy i grajacych na zwloke zawodnikow jest uwlaczajace. Nastepny po varze powinien pojsc do zmiany czas na stopowany w trakcie przerw w meczu.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 8 minut temu, _Be_ napisał: Ty weź wyjdź z grupy najpierw, potem daj znac jak ci pójdzie w 1/8 No to fajnie tylko ze wiekszych inwalidow wsrod 'poteg' niz Anglia i Belgia nie ma
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Teraz, schabek napisał: 12 minut temu, _Be_ napisał: Ty weź wyjdź z grupy najpierw, potem daj znac jak ci pójdzie w 1/8 No to fajnie tylko ze wiekszych inwalidow wsrod 'poteg' niz Anglia i Belgia nie ma Ale no niekoniecznie to my musimy z nimi grac. Pierwsze mecze pokazuja ze albo "dostarczyciele punktow" potrafia sie postawic albo "pewniacy" sa zbyt pewni siebie. A do tej drugiej grupy kwalifikuja polakow. Senegal tanio skory nie sprzeda.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l http://www.sport.pl/mundial/7,154361,23559587,mistrzostwa-swiata-w-pilce-noznej-samolot-z-reprezentacja-arabii.html#BoxGDImgM2
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor o jak śmiechłem z tego, nie widziałem żeby ktoś już wklejał, jak coś to sorry xD
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor to podpier.dolenie czapki na drugim gifie i reakcja reportera, czemu mnie to tak śmieszy
Opublikowano 18 czerwca 20186 l W tym samym reportażu było też typowanie wyniku jutrzejszego meczu przez gościa, który mył kozę w oceanie
Opublikowano 19 czerwca 20186 l to już dzisiaj te strefy kibica i lejące się hektolitrami tyskie, te powiewające na balkonach flagi 'orły harnasia', te zbiorowe 'ku.rwaaaa!' w każdym polskim domostwie czujecie to?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Mam nadzieję, że nie trafią się żadne dauny i będę mógł w spokoju obejrzeć w pracy
Opublikowano 19 czerwca 20186 l U mnie hype już jest na maksymalnych poziomach, NASZE CHŁOPAKI dzisiaj roz,(pipi)ą wierzę
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 8 minut temu, Yakubu napisał: Mam nadzieję, że nie trafią się żadne dauny i będę mógł w spokoju obejrzeć w pracy W sensie, że klienci?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ja swój balonik mam napompowany. Popatrzyłem na skróty meczów Senegalu i myślę, że spokojnie jesteśmy w stanie wygrać z handicapem. Boję się tylko, że te nasze gwiazdeczki typu Grosicki wybiegaja się na 100% dzisiaj i nie będa w stanie grać w następnych meczach. Już widzę jak Grosik sprintuje od jednej bramki do drugiej jak głupi i nie ma czasu taczki załadować. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez szejdj
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 6 minut temu, mcp napisał: W sensie, że klienci? joo, boję się, że janusze wygnają grażyny żeby nie w(pipi)iały przy oglądaniu xd no i pewnie kilku leszczy też się trafi co nie lubią piłki