Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Starh napisał: Jeśli Japonia wygra to będziemy mieli bardzo, ale to bardzo ciężki mecz z Urugwajem - wyjdą jak Kartele na wojnę przeciw ekstradycji. Kisne
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Figuś napisał: Kisne To pewnie przez tę rękę ala "Suarez" jakoś tak mi się wymskło heh
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Przynajmniej ogląda te mecze, a nie jak te rayosy co przyjdą o siedemnastej i będą pytać co to spalony xd Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Cytat Jeśli potwierdzi się ten skład, to biało-czerwoni wyślą jeszcze przed gwizdkiem mocny sygnał: napierdalamy. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 9 minut temu, Starh napisał: Jeśli Japonia wygra to będziemy mieli bardzo, ale to bardzo ciężki mecz z Urugwajem Kolumbią - wyjdą jak Kartele na wojnę przeciw ekstradycji. co ty pjerdolisz typie w ogole xD Edytowane 19 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Grabek napisał: Strzelalo sie takie szczurki w pes5 W PES5 to Adriano z kilometra, tyłem do bramki.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, Zwyrodnialec napisał: W PES5 to Adriano z kilometra, tyłem do bramki. najladniej to wygladalo w ISS PRO.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, c0ŕ napisał: adriano w pes6 Kur.wa ostatnio z kumplowi tlumaczylem skad sie wzielo "cyborgi" i nie pamietalem kto wlasnie w 6ce byl op.