Opublikowano 19 czerwca 20186 l Jest oficjalny skład - będzie napierdzielane Polska: Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Michał Pazdan, Thiago Cionek, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor Teraz, YETI napisał: Fabiański znów odstawiony? Szkoda mi chłopaka. jak to znowu? a na euro 2016 kto bronił?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, c0ŕ napisał: jak to znowu? a na euro 2016 kto bronił? Fabiański
Opublikowano 19 czerwca 20186 l I zieleń w typerze, dzięki hentaje. W następnym meczu patriotycznie liczę jednak na czerwien, gdyż postawiłem remis.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l No trochę ofensywnie się zapowiada, lekko się cykam Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 12 minut temu, c0ŕ napisał: 3-2 wytypowane dla Japonii, może choć jeden punkcik Można jeszcze edytować następną kolejkę? Nie wiem czemu myślałen, że Escobary są mniej więcej na tyle mocni co w 2014.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor 1 minutę temu, Figuś napisał: Fabiański no właśnie, dlatego nie wiem czemu yeti twierdzi że fabiański ZNÓW odstawiony xd Kto by pomyślał że Argentyna, Peru, Brazylia, Kolumbia nie wygrają pierwszego meczu, a Urugwaj tylko wymęczy wygraną
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Co tu duzo mowic, jestesmy faworytsami grupy. Kazdy inny wynik niz wysokie zwyciestwo nad jakims tam smiesznym Senegalem bedzie ogromnym rozczarowaniem. 2 bramki Lewandowskiego plus 2 MIlika powinny zalatwic sprawe. Z grupy wyjda te zespoly na ktore stawialem, Polska i Japonia.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor 3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał: Można jeszcze edytować następną kolejkę? Nie wiem czemu myślałen, że Escobary są mniej więcej na tyle mocni co w 2014. można jeszcze jak, ale dopisz tam które wyniki edytowałeś Edytowane 19 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, ragus napisał: O, rybak Baka jeszcze żyje? chleb z cukrem zjadł i gra
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Japońscy kibice w euforii posprzątają pewnie nie tylko swój sektor, ale cały stadion i pół Sarańska.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Japonia jak najbardziej zasłużenie. Ależ ta grupa będzie emocjonująca.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Nie Fabian? Łeeeee. Chociaż wystarczy spojrzeć jeszcze raz na 20 godzin temu, ragus napisał: Samiec alfa I już ufam Adamowi
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Tokar napisał: Japońscy kibice w euforii posprzątają pewnie nie tylko swój sektor, ale cały stadion i pół Sarańska. lodz tez posprzataja sebus?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 57 minut temu, Welna napisał: Kolumbia jeszcze to wygra takze spokojne wasze czuprynki ok
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Kuźwa Japonia na Ultra Instynkcie ale dali radę Ale będzie przewalona grupa.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l ja pierdo,le, nie wyobrażam sobie nas jak prowadzimy 2-1 i dalej ciśniemy jak japońce dzisiaj, pewnie zeszlibyśmy do obrony nawet jak kolumbia grałaby w 10 i bronili wyniku, za bardzo takie mecze jak z czarnogórą i koreą południową weszły mi w głowę żeby być pewnym, że takie 1 czy 2-0 dowieziemy do końca, no ale zobaczymy Edytowane 19 czerwca 20186 l przez mersi
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Do wszystkiego co zostało powiedziane na temat dobrej gry Japonii trzeba dopisać " PONIEWAŻ PRZECIWNIK GRAŁ W DZIESIĄTKĘ" . Ale grać w przewadze też trzeba umić więc lekkie propsy dla Samurajów. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez ciwa22