Opublikowano 19 czerwca 20186 l Nic się nie stało polacy nic się nie stało! Współczuję tym co tam pojechali na mecz
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Bardzo dobry kubeł zimnej wody, wreszcie się skończy to pierd.olenie jakim to wybitnym trenerem jest Nawalka xD
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 23 minuty temu, mcp napisał: nie wiem czy już zakładać czy poczekać jeszcze te 45 min. Już możesz.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l A szpaku już pier.doli, że faworyci przegrywali dotychczas xddd Jaaaaaa pier.dole, ten mecz to jest polactwo w pigułce
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Nie ma nic gorszego jak piedolą yebane tłumoki hasłem nic się nie stało, (pipi)ica tylko łapie od tego.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Wina sedziego nie uporzadkowal balaganu, nie zagwizdal, bednarek czekal na gwizdek, bednarek szedl na kolejny koncert
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W firmie sie mnie pytaja co sie dzieje, czemu nasz team taki slaby. I nie wiem co odpowiedziec. Przeciez im nie powiem ze czarni mocniejsi bo przed lwami w afryce spierdzielaja.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Reprezentacja Senegalu przebija balonik o nazwie "reprezentacja Polski", Moskwa, 2018
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Hahahah o (pipi)aaaa jaka bramka xD co ten sędzia od(pipi)il. Myślałem, ze Ci (pipi)a od rzeczy, a mieli racje. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Starh