Opublikowano 19 czerwca 20186 l Tak jak pan szpak mowi, trzeba strzelic bramke bo mnie typer na zielono nie wejdzie.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Polacy maja lewe rece jesli chodzi o jakikolwiek sport. Nie wyjda z grupy. Wstyd i hanba, ale polaczki nic sie nie stalo. Jednak przyznam, ze dla mnie to niezle przedstawienie. Kibicuje jedynie swojemu krajowi-Belgii.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Hendrix napisał: Mamy dobre podania w tym meczu, 1-2-out - a przed meczem trzeba było ustawić wspomaganie na czwarty poziom, a nie w manuale się bawić :V Totalna kaszana, Polacy odcieci od mozliwosci podan, duzo niedokladnosci + dobry presiing rywala. Przypomina mi sie Rosja - Arabia, w sumie nie oddalismy strzalu w 1 polowie. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez aphromo
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Widac wystarczyl miesiąc przygotowan Senegalu na konkretnego rywala, rozpracowanie jedynej naszej taktyki i jestesmy jak dzieci we mgle.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l jprdl nawet tutaj bezbeki zauważyli ruch w temacie i musieli przyspamowac...
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Jedynie szkoda mi tych biednych ludzi, ktorzy wydali na bilety. Spoiler Jednak mi nie szkoda
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Zabul za bilet, wydaj kasę na podróż do Ruskich i patrz jak nasi dostają w czapę od Murzynków. To jest ten słynny patriotyzm?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Patrzac na te sprinty Meksyku do kontry to nasi ku.rwa okregowka oldbojow. Potruchtaja, popatrza, zatrzymaja, cyk do tylu. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Mejm
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Mroku napisał: Jedynie szkoda mi tych biednych ludzi, ktorzy wydali na bilety. Ukryj zawartość Jednak mi nie szkoda a przypadkiem nie było dziś śpiewów kibiców "Senegal tu Senegal tam , Senegal chu.ja zrobi nam"? No i zrobił......
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Najbardziej (pipi)owe jest to, że trzeci mundial z rzędu przegrywamy 0:2.