Opublikowano 19 czerwca 20186 l A idź Pan w pizdu z takim meczem. Gdzie było Turbo? Co na boisku robił Cionek i Milik? Dlaczego Lewandowski jedyny strzał oddał z rzutu wolnego? Co robiliśmy przy drugiej bramce? Odechciało mi się mistrzostw.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Dobra jedna bramka zmyła chociaż ten niesmak. Kolumbia będzie pyknieta wierzę
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Z taka gra naszych to drużyna Pablo Escobara nas zayebie jeszcze w szatni.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Jaki wstyd. Jak tu jutro z domu wyjść zagranico Milik, Cionek do wy(pipi)ania. Koniecznie Bednarek i tylko Fabiański.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 3 minuty temu, mcp napisał: przegrywamy to na własne życzenie bo murzyni NIC nie pokazali, wystarczyło tylko nie zes.rać się ze strachu na początku. przecież taki senegal powinniśmy nosem wciągać na rozgrzewkę, no ku.rwa jak zawsze to samo A my co pokazaliśmy?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, ciwa22 napisał: Lewandowski za(pipi)isty bo tak? Czemu nikt się nie znęca? Ja juz nie mam sily pisac o "atutach" Lewego. Moze ktos inny.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l cionek to jakieś nieporozumienie w obronie, druga bramka to nawet nie wiem jak skomentować xd praktycznie sami sobie strzeliliśmy te bramki, nawet nie jest mi ich żal
Opublikowano 19 czerwca 20186 l I jaki pocałunek dla lewego na koniec od anki. Kisnę. XD Polacy dobrzy zawodnicy ale osobno. Razem grać nie potrafią i rzadko im się udaje.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l no ciekawe co Nawalka wymysli, czy postawi na ten sam sklad, sprawdzony przed mundialem czy zaryzykuje i da zagrac kownackiemu i bednarkowi
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Zgadzam się że Milik tragedia, ale co zagrał Robert? Jaśniepan musi dostać podanie do nogi bo inaczej to wina każdego innego piłkarza.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Oddaliśmy dwa gole za darmo, tyle. Teraz trzeba wygrać dwa mecze. Przede wszystkim je zagrać. Ja pier.dolę.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ale zal... Poprosze inny zestaw przeciwnikow. Jesli nie wygrywamy z Senegalem to z Japonia bedzie dramat. Dorosli ludzie z takim nastawieniem i zerem entuzjazmu powinni grywac w szachy, a nie na boisko z nimi. Jedyna rehabilitacja jaka przyjme beda dwa kolejne zwyciestwa.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Najgorzej przegrac w takim stylu, jakby Mane tam zrobil dwa hattricki jeszcze, ale takie cos to nawet przy 0:4 z dania nie bylo
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Blaszyczkowski nie ma zdrowia na mundial, w obronie beka i liczymy na połamanego Glika, na ławce Peszko. Ehhhh/10 No nic, GRAMYYYYY
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Najlepszy uwielbiany i podziwiany trener patrzył tylko i myślał i myślał i (pipi) z jego myślenia.