Opublikowano 19 czerwca 20186 l Sowieci jak cisną, a przed mundialem byli skazywani na pożarcie nawet przez swoich... Zupełnie odwrotnie niż u nas
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ile tam procent przebrzydlych, zawistych Ivanow sokjera nie wierzylo w rosyjska repre? 70%? 80%? A oni juz praktycznie w 1/8.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ten mój tegoroczny występ w typerze to jest taka typowa Polska na mundialu
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Rasija idzie na drugie 5:0. ładna różnica jakościowa między tym meczem a naszym
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Tak się wykorzystuje grę w grupie śmiechu. Ten niezręczny moment, kiedy sam sobie śpiewasz sto lat po arabsku
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Rosja główny kandydat do wygrania mundialu. Inni się męczą, a oni ładują bramkę za bramką.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ruskie to chyba faworyci do zdobycia pucharu, nie ma co tu się oszukiwać.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 8 goli już w 2 meczach mają, chciałbym być teraz w skórze ruskich i cieszyć się razem z nimi
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor putin jest na trybunach? nie widziałem bo oglądam od drugiej połowy
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Nie pokazuja po golu wiec chyba nie. Pewnie knuje cos w zaciszu gabinetu.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: putin jest na trybunach? nie widziałem bo oglądam od drugiej połowy Nie ma, ogloszono jakis czas temu. Wolodia nie ma pelnego zaufania do repki i nie zwykl podpalac sie jednorazowym zwyciestwem. Swietny mecz. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez aphromo
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Faworyt bo wygrywają z ogórkami? BEKA Faworyt bo graja u siebie i maja duzo pieniazkow z ropy (dla sedziow).
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ruski grają tak jakby im przed meczami dawali do wyboru wypoczynek w łagrach w przypadku przegranej albo na jachcie oligarchy ze stadem modelek jak jednak dadzą radę.