Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Autor Hmm, a ktos z avatarem moze jeszcze potwierdzic? Bo na moje oko to cos sie porobilo z uprawnieniami katalogow i problem ze zmiana avatara by to po czesci potwierdzal.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Figuś napisał: To jeszcze przywróćcie dźwięki powiadomień Działają już.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 12 godzin temu, Perez napisał: Hmm, a ktos z avatarem moze jeszcze potwierdzic? Bo na moje oko to cos sie porobilo z uprawnieniami katalogow i problem ze zmiana avatara by to po czesci potwierdzal. Też nie mogłem z uploadu zmienić avatara plus nie da się go dobrze wypozycjonować.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 16 minut temu, Figuś napisał: To zmarnowałem serduszko To cofnij, bo nie wiem czy jak ja usunę to będziesz mógł ponownie użyć czy nie.
Opublikowano 4 września 20195 l Coś cytowanie posta z cytatem nie działa na telefonie, albo mi tylko nie działa. W sensie pusty cytat się dodaje.
Opublikowano 4 września 20195 l Chyba ogólny problem, a nie tylko na tel. E: Jak zaznaczysz cały post i dasz "cytuj" to jest ok.
Opublikowano 10 września 20195 l Panowie mam pytanie o powiadomienia. Przez jakiś czas było tak, że jak kliknąłem w dzwonek to pokazywało mi powiadomienia, ale te na które nie kliknąłem cały czas były pogrubioną czcionką, teraz jak mam ich kilka i kliknę w dzwonek wszystkie od razu są jako przeczytane. Da się to przywrócić gdzieś w ustawieniach czy tak po prostu jest?
Opublikowano 10 września 20195 l W którejś aktualizacji się to chyba zmieniło, bo od dłuższego czasu tak jest.
Opublikowano 19 września 20195 l Być może jestem ślepy, ale od wczoraj nie potrafię znaleźć linka do naszego forum na głównej stronie. WTF?!
Opublikowano 19 września 20195 l PPE i Forum są niezależnymi bytami od momentu przejęcia PE przez innego własciciela
Opublikowano 20 września 20195 l Autor Link do forum z menu PPE zniknal bodaj ze 3 tygodnie temu. Link do PPE z forum zniknal ze 3 miesiace temu.
Opublikowano 20 września 20195 l 13 minut temu, Perez napisał: Link do forum z menu PPE zniknal bodaj ze 3 tygodnie temu. Link do PPE z forum zniknal ze 3 miesiace temu. Ważne, że Ty nie zniknąłeś ;*
Opublikowano 22 września 20195 l styl elegant 4.4 responsywny, nie działa prawidłowo mobilnie. Nie widać ksyw, ani przycisków + i cytuj.