Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

jest w ustawieniach konta:

2020-09-02-11-05-09-www-psxextreme-info-

okej, jestem prawie w domu :)

a co ten soban pierdzieli że nie wklejaą się obrazki? właśnie wkleiłem link z jpg na końcu i weszło samo, bez żadnych tagów img

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 320,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
  • Autor

Tak jak wspominałem - chwilę zajmie odkopanie niektórych opcji, bo widać, że coś tam dodali/przenieśli/zmodyfikowali. 

Co do tego prawego sidebara - na pierwszy rzut oka nie widzę opcji ukrycia go, ale pewnie gdzieś z czasem to się pojawi. 

Opublikowano
11 minut temu, grzybiarz napisał:

a co ten soban pierdzieli że nie wklejaą się obrazki? właśnie wkleiłem link z jpg na końcu i weszło samo, bez żadnych tagów img

Mi już też, na kompie służbowym coś nie banglało, może adblock czy coś :lapka:

Opublikowano

Nieźle też sygnatury poprzewracało przynajmniej na ciemnym.

[spoiler]

Spoiler

sbi4l6l47q3e.jpg

[/spoiler]

Teraz spoilerowac tez sie nie da po staremu?

Te staty niby fajne, ale jednak wkur.wiają

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Może też nowy layout pisma by się przydał bo ten obecny jest już długo z nami.

Opublikowano

Co to koorvva nowe forum a ja dalej nie senior member ani nawet admin? O__o'

Edytowane przez Jotrazydwa

Opublikowano
  • Autor

Tadam. A jednak pomyśleli o tym sidebarze. Przeniosłem go wzorem mobilki pod pierwszy post. 

Opublikowano

Wujaszek moderatorem xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano
4 minuty temu, Perez napisał:

Tadam. A jednak pomyśleli o tym sidebarze. Przeniosłem go wzorem mobilki pod pierwszy post. 

Na Elegant nie ma, ale to pewnie wina 4.4

Opublikowano

Nevah.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Square napisał:

Na Elegant nie ma, ale to pewnie wina 4.4

Zapewne tak. Jak zrobią lift Eleganta to wrzucimy.

Opublikowano

Liczę na to, bo ta reszta na 4.5 to wszystkie słabe jak tak na szybko sprawdziłem.

Opublikowano

Da rade jakos wylaczyc shouta na mobilce?

Lr59BYm.jpg

Wczesniej mialem tak fajnie statusy na cala szerokosc a teraz podzielone z shoutem ktory nikogo

Opublikowano

Zależy od skórki z tego co widzę. Osobiście polecam zrobić sobie osobną pozycję do Statusów w Kanałach Aktywności.

Opublikowano
1 godzinę temu, Perez napisał:

A to nie lepiej go przenieść pod baner z informacjami kto dodał temat/ile obserwuje? Bo teraz to wygląda jakby pierwszy post na stronie to był jakiś podpięty/rekomendowany.

Opublikowano
  • Autor
47 minut temu, kanabis napisał:

Da rade jakos wylaczyc shouta na mobilce?

Lr59BYm.jpg

Wczesniej mialem tak fajnie statusy na cala szerokosc a teraz podzielone z shoutem ktory nikogo

Pytanie, czy shouta w ogóle nie wyłączyć. Wydaje mi się, że już trochę nie jego czasy... W sierpniu doliczyłem się bodaj całych 50 wiadomości... 

Co do pytania - opcji wyłączenia dla samej mobilki nie widzę. 

28 minut temu, MBeniek napisał:

A to nie lepiej go przenieść pod baner z informacjami kto dodał temat/ile obserwuje? Bo teraz to wygląda jakby pierwszy post na stronie to był jakiś podpięty/rekomendowany.

Nie ma takiej opcji. Można go włączyć/wyłączyć na desktopie lub mobilce, a dodatkowo w przypadku desktopu ustawić pozycję albo w bocznym pasku, albo pod pierwszym postem. Plus dodatkowo opcja włączenia/wyłączenia wybranych statsów, czyli popularnych dni, popularnych postów i zdjęć. 

Opublikowano

Shouta śmiało można wyrzucić, statusy wystarczają.

Opublikowano

A mi się podoba forumek na Jasnej, domyślnej skórce. Wygląda estetycznie i nowocześnie, a na telefonie to już w ogóle. 

Opublikowano

Shout precz i te statsy w tematach też precz.

Spoiler

I jeszcze lewaków możecie wyrzucić :)