Opublikowano 29 października 20222 l Tam nie ma podziału na emotki i reakcje. plusiki nic tam nie znaczą, 0 duszy w tym discordzie
Opublikowano 29 października 20222 l Ostatnio byla szersza dyskusja nad zmianami w reakcjach a tu jakas pokontna januszerka.
Opublikowano 29 października 20222 l 34 minuty temu, Mejm napisał: Doszly nowe reakcje? Nie za duzo? "Smutny" i "WTF" właściwie się dublują, jedną możnaby usunąć
Opublikowano 29 października 20222 l 40 minut temu, Mejm napisał: Doszly nowe reakcje? Nie za duzo? W końcu będzie wiadomo czy śmieją się z ciebie (kek), czy do ciebie (haha). Gorzej jak na dobry tekst dostaniesz kek to śmieją się z tobą czy z ciebie. Pojebane to
Opublikowano 29 października 20222 l Plus i this tez sie dubluja. 14 minut temu, Shago napisał: Nastaje nowa era forumingu dzięki reakcji Nic innego teraz juz nie bedzie wybierane nawet jak napiszesz ze 2+2=4 Trzymaj sie tam w wiesciach gminnych Shago
Opublikowano 29 października 20222 l 12 minut temu, dee napisał: "Smutny" i "WTF" właściwie się dublują, jedną możnaby usunąć Smutny daje jak ktoś umar, wtf jak ktoś pierdoli farmazon.
Opublikowano 29 października 20222 l Weź się c0rwa do roboty z komiksami to zyskasz uznanie lidera opinii młodego pokolenia
Opublikowano 29 października 20222 l Daj inspiracje. Psyko, który robi palcuwy szlaufom piany w clubie, czy może Tata Pupcia coś nowego odwalił w McD?
Opublikowano 29 października 20222 l Psyko wrzucał na discordzie co chwile gify z lizaniem dupy a mój tatko grał w beat sabera na vrku po pijaku i musiałem go z mamą pilnować bo leciał do przodu. C0rwa nie powinenem tego łączyć w jednym poście
Opublikowano 29 października 20222 l Czy któryś z adminów mógłby zająć się problemem z niemożnością umieszczania w postach niektórych filmików z serwisu Youtube z powodu poniższego? "Wpisana wartość zawiera niedozwolony znak, np. Emoji" Mam z tym problem ja, a z tego co widzę również kolega @_Red_
Opublikowano 29 października 20222 l No to jest wkurwiające, nie mogłem ostatnio takiego fajnego filmiku z gorylem wam pokazać przez to
Opublikowano 29 października 20222 l Jak w tytule jest jakieś gówno to wywali błąd. Mam to na liście, ale to przy jakiejś pierońskiej okazji, bo będzie wymagało przestoju. wklejcie bez osadzania wtedy
Opublikowano 29 października 20222 l głupi pomysł z tym meksykańcem. Nie dosc, ze nie pasuje wizualnie do pozostalych, to jeszcze nie okazuje pogardy. Trzeba bylo dać jakis clown emoji ;(
Opublikowano 29 października 20222 l clowna już mam w razie czego na podmianę, ale szukam jeszcze innych zamienników. Jak masz coś ciekawego to podeślij.
Opublikowano 29 października 20222 l Emotka beka z typa powstała żeby gardzić inchem bez dodawania mu plusów a ten sam podsuwa pomysły na emotkę z clownem. Niezła proza życia.
Opublikowano 29 października 20222 l Czuję się zaszczycony, że jestem tak ważny w twoim życiu, że za plecami knujesz jak mi "dogryźć".
Opublikowano 29 października 20222 l Jak clowny zaczną się sypać hurtowo to wtedy skumasz ze jesteś taki „ważny” nie tylko dla mnie