Skocz do zawartości

Dark Pictures: Anthology (Supermassive, Bandai)

Featured Replies

Opublikowano

Dziwne, wszystkie dotychczasowe części były na płytce.
Może za dużo używek latało.
Lubię te gry ale gra musiała by być mega sztosem żebym cyfrę kupił, i to po grubej przecenie.

Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 211
  • Wyświetleń 27,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hmm, gram aktualnie w Little Hope, mam za sobą już ze 3 godzinki i na razie jest wszystko git. Sporadycznie przy zmianie ujęcia tylko obraz dziwnie mignie na biało, ale to tyle.   No a poza

• Kolejna gierka od Supermassive  

• Man of Medan jest z samego założenia grą o znacznie mniejszym budżecie od Until Dawn i The Quarry, stąd zarówno słabsze technikalia, jak i krótszy czas gry. Natomiast pograłem troszkę w House of Ashes

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nigdzie nie piszą, że to część sezonu drugiego... Oby nie okazało się, że go anulowali i to będzie ostatni tytuł z serii :(

Opublikowano

Intergalactic będzie miał konkurencję jeżeli chodzi o odrażająco przedstawione kobiety w gierce. 

Anyway, ja już sobie nawet nie robię nadziei, że kiedykolwiek zrobią coś tak dobrego jak Until Dawn. Ostatnią grą jaką od nich kupiłem było The Quarry i srogo się zawiodłem.

Opublikowano

Ja ostatnio skończyłem House of Ashes i podobało mi się bardziej niż Quarry przynajmniej jeśli chodzi o ekipę. 

Jeszcze nie grałem Little Hope, Devil in Me i ten Casting of Frank Stone. 

Ja tam od czasu do czasu lubię takiego samograja oyebac

Opublikowano

Ekipa ewidentnie poszła w ilość zamiast w jakość, coś jak swego czasu Telltale Games wysrywające co dwa miesiące jakiegoś kupsztala zmiast popracować nieco dłużej i wypuścić coś tak fajnego jak TWD albo The Wolf Among Us. Obczajałem Man of Medan, Little Hope, House of Ashes oraz The Quarry i nie powiem że nie da się w ogóle w nie fajnie pograć, ale żeby przez tyle czasu nie wypuścić nic na poziomie Until Dawn, a wręcz z odsłony na odsłonę obniżać loty, to naprawdę trzeba iść w taśmówkę. 

Opublikowano
45 minut temu, Josh napisał(a):

Ekipa ewidentnie poszła w ilość zamiast w jakość, coś jak swego czasu Telltale Games wysrywające co dwa miesiące jakiegoś kupsztala zmiast popracować nieco dłużej i wypuścić coś tak fajnego jak TWD albo The Wolf Among Us. Obczajałem Man of Medan, Little Hope, House of Ashes oraz The Quarry i nie powiem że nie da się w ogóle w nie fajnie pograć, ale żeby przez tyle czasu nie wypuścić nic na poziomie Until Dawn, a wręcz z odsłony na odsłonę obniżać loty, to naprawdę trzeba iść w taśmówkę. 

Właśnie The Wolf Among Us 2 co się stało się. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpaliłem wczoraj jedynke, wprowadzenie podczas 2 wojny klimatyczne, potem zamułka na łodzi z nurkami, skończyłem jak wsiedli na okręt, to mam nadzieje, że się rozkręci.

Te gry są jakoś powiązane czy kazda to inna historia i inni bohaterowie? Wrzucili wszystkie gry do plusa, to pewnie zalicze całość.

Opublikowano

Każda gra to osobna historia. 

Opublikowano

To jest jedno uniwersum, w kolejnych częściach zdarzają się drobne odniesienia do pozostałych.