Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Horizon 2 pozamiał. A konsola wygląda dziwnie, zaskoczyli mnie z tym wyglądem. Taki router :)

Opublikowano

Xbox-Series-X-2-800x445.jpg

xddddddddddddddd

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Nie wygląda na to, że będzie można położyć poziomo.

Można, był urywek jak leży w poziomie.

Opublikowano

1 minutę temu, aux napisał:

A konsola wygląda dziwnie, zaskoczyli mnie z tym wyglądem. Taki router :)

Identyczne skojarzenie. No nie przypadła mi do gustu. Poczeka się na wersję Slim xd. 

Opublikowano

całkiem fajna ta prezentacja dzięki niej już wiem ze na 100% ps5 nie kupie 

Obrzydliwy design, na plus ze będą dwie wersje konsoli 

A z gier jedyny plus to Deathloop który będzie multiplatforma 

Opublikowano

Bardzo średnia prezentacja.

Demon Souls dla mnie ratuje mocno.

I tylko tu dryglo.

Gt7, hdz2 i spieder2 spoko.

Zobaczymy w 4k.

To od squere tez.

Opublikowano

I znowu wraca obawa, że może będzie kolejna suszarka, no ale designersko wygląda spoko. 

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

Słyszę już te wiatraki :obama:. @Wrednybierzesz digital czy z płytami? :)

Nie no wiadomo, ale powiem, że digital wygląda lepiej bo jest pięknie symetryczna :fsg:

Opublikowano

a76ZD4l.png

Opublikowano

Tandetny wygląd, widziałem milion takich projektów w wielu grach, gdzie pojawiała się konsola. No ale na Spiderka i Ratcheta czekam.

Opublikowano

Konsola wygląda kosmicznie. Ale gierkowo bardzo słabo...Horizon na premierę plus indyki?

Opublikowano

ktos jeszcze pamieta o xboxie po tej konfie? Póltora godziny prawie gierek :obama:

Opublikowano

Ale ekonomiczniej opłaci się kupić wersje z napędem. Ceny gier w cyfrze na pewno będą drogie w chuchu.

Już z żoną postanowione, bierzemy wersję z napędem. 

Opublikowano

Mnie sie podoba ten kospiczny 2-kolorowy design. Taka ponadczasowa ta konsola. Zupelnie jak dzisiejsze niektore fury. Mnie sie podoba. Gierki przeglosowaly :hi:

Opublikowano

Lista gier bardzo dobra, ale wygląd konsoli niestety paskudny. Wygląda jak router.

Opublikowano

Horizon grafika życiowa i jedyna gra która zrobiła wrażenie jak swego czasu Killzone na prezentacji ps4 ale co z tego jak gameplay to pewnie dalej czasy far cry 3

Opublikowano

Sprytnie zaprojektowali konsolę, żeby wyglądała na częściowo stopioną już prosto z pudełka. Szanuję.