Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem ale nawet YETI się poddał, swoją drogą gdzie jest YETI ?

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
  W dniu 21.10.2020 o 16:37, kubson napisał(a):

przestałem śledzić newsy odnośnie PS5 ale nicaly miesiac do premiery czy Sony rzuciło jakies konkrety oprócz tego pokazu dla youtuberow czy dalej cisza?

A jakich konkretów potrzebujesz? Wygląd, cena, chłodzenie, gry, wsteczna kompatybilność, interfejs, pad, czego jeszcze brakuje? 

Opublikowano
  W dniu 21.10.2020 o 17:02, Rozi napisał(a):

A jakich konkretów potrzebujesz? Wygląd, cena, chłodzenie, gry, wsteczna kompatybilność, interfejs, pad, czego jeszcze brakuje? 

autentycznych testów praktycznych pokazujących kulturę pracy i temperatury

Opublikowano

Ale trybów do crapa narobili

qmx33zcx7hu51.jpg?width=640&crop=smart&a

Opublikowano

testow ludzi z branży, jakis unboxing czy cos zeby hajp jakis byl 

Opublikowano
  W dniu 21.10.2020 o 17:07, Fanek napisał(a):

Ale trybów do crapa narobili

qmx33zcx7hu51.jpg?width=640&crop=smart&a

Jeszcze jedno słowo, a zbawiona będzie dusza twoja :shotgun:

A 4K/60 to już w tej generacji DMC5 wyciągał na odpowiednim sprzęcie.

Opublikowano

Niby wszystko zapowiedziano, ale nic nie wiadomo. Wsteczna jest, ale nie pokazano żadnego przykładu jak to działa, gier też jeszcze nie testowano. Nie znana jest kultura pracy, ani faktyczna wydajność sprzętu (typu przełączanie się między aplikacjami, czas ładowania starszych gier). Kubson ma tu rację, nic konkretnego nie pokazano.

Opublikowano

Pany, macie dedykowany temat odnośnie premiery, jak już uprawiacie czarnowidztwo to róbcie to tam.

Opublikowano

Ale że to coś nowego? Czy każdy TV 4k nie ma przypadkiem obsługi takich aplikacji? Chyba to wszystko też było na PS4?

Opublikowano

Czy ten pilot też ma funkcję wibracji? 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Lewy już ma. Pewnie za chwilę będą profesjonalne testy :kaz:

Edytowane przez szyna100

Opublikowano
  W dniu 22.10.2020 o 14:04, Faka napisał(a):

Czy ten pilot też ma funkcję wibracji? 

Pokaż ukrytą zawartość

Oj tam, IMO bardzo wygodna sprawa. Przed kupnem smartTV korzystałem z mediów jak YT na konsoli i wyszukiwanie tekstowe za pomocą krzyżaka to była katorga. Jeśli ten pilot ma żyroskop to całą funkcję smart będzie można zamknąć w jednym urządzeniu. IMO przydany gadżet.

Opublikowano
  W dniu 22.10.2020 o 14:12, Paolo de Vesir napisał(a):

Oj tam, IMO bardzo wygodna sprawa. Przed kupnem smartTV korzystałem z mediów jak YT na konsoli i wyszukiwanie tekstowe za pomocą krzyżaka to była katorga. Jeśli ten pilot ma żyroskop to całą funkcję smart będzie można zamknąć w jednym urządzeniu. IMO przydany gadżet.

Od kiedy mamy smart telewizory i w ogóle, piloty z żyroskopami i milion aplikacjami wgranymi, jak te twitche, youtuby, to ja nie widzę sensu tego pilota sony, a także odpalania z konsoli tych aplikacji, bo mój telewizor ma wszystko w tym temacie.

Opublikowano

YouTuby i Netflixy to dla ludzi ze starymi tv bądź monitorami i niektórzy korzystają z tego dlatego rozumiem, że się cieszą. Dla mnie mając Smart TV i smartfona jest to totalnie zbędne i mogłoby tego nie być.

Opublikowano

ciekawe czy lewy ma konsole czy tylko dostał pada do lapy xd w sumie ten pad to jest wylaczony xD

Opublikowano

Pilot bez sensu. Przy smart TV zbędny kompletnie. 

Opublikowano

Czy ten pilot jest na baterie?

Opublikowano

NVM

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
  W dniu 22.10.2020 o 14:12, Labtec napisał(a):

ta, zdjecie zrobione, rachunek wystawiony i dziękuje

Ważne, że pada nie trzyma na odwrót jak było z PS Vita.