Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):

Może dlatego ubisoft zwiał? Xd

UBI ostatnimi czasy nie ma powodów do świętowania. Jakby pokazali T2 to ich czarnoskóry samuraj mógłby się przyczaić i ukryć :D

Opublikowano
56 minut temu, Rtooj napisał(a):

Bo czytam że Bluepoint przypadkiem żeby nie chciało robić nowego IP.

Niech robią swoje w końcu.

Opublikowano

Najłatwiejszym sposobem sprzedaży prosiaczka jest zrobienia remastera bloodborne i napisanie w infografice, że na PRO będziesz miał stabilne 60fps/4k :leo: a na amatorze w fidelity 30 ramek piękny kawalerze.

Opublikowano

Czy w dzisiejszym świecie, w którym pracownicy mają wywalone w umowy poufne, a sprzątaczki cykają zdjęcia podczas sprzątania, jakakolwiek gra, która miałaby mieć premierę w ciągu miesiąca mogłaby nie ujrzeć światła dziennego przed zwiastunem lub zapowiedzią? 

Edytowane przez Sewesew

Opublikowano

Wystarczy nie robić gier we wielkich gmachach gdzie trzeba sprzątać tylko w piwnicach.

Opublikowano
12 minutes ago, Sewesew said:

Czy w dzisiejszym świecie, w którym pracownicy mają wywalone w umowy poufne, a sprzątaczki cykają zdjęcia podczas sprzątania, jakakolwiek gra, która miałaby mieć premierę w ciągu miesiąca mogłaby nie ujrzeć światła dziennego przed zwiastunem lub zapowiedzią? 

Tak było z HiFi Rush.

Opublikowano
13 minut temu, Sewesew napisał(a):

GTA 6 :P

Opublikowano

HiFi Rush wyciekło przed premierą przecież 

Sam nawet wrzucałem info

Spoiler

Screenshot_20240924-181613.thumb.png.e88a501e7e8aefbe94c03dba8c43aad7.png

Opublikowano

hifi rush nie działo się w japonii, niezły fail

Opublikowano

Pamięta ktoś jak było z Demon's Souls? Chyba pół roku przed premierą był pierwszy teaser, a wcześniej było coś wiadomo?

Opublikowano

jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN 

Spoiler

GYQOE-QakAIILok

Opublikowano
41 minut temu, Lochu napisał(a):

Pamięta ktoś jak było z Demon's Souls? Chyba pół roku przed premierą był pierwszy teaser, a wcześniej było coś wiadomo?

2008 na TGS ogłoszone, w Japonii wyszło w Lutym 2009

Opublikowano
5 minut temu, wojtas011 napisał(a):

2008 na TGS ogłoszone, w Japonii wyszło w Lutym 2009

Chodziło mi o remake.

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał(a):

jakby ktoś szukał wiarygodnego leakera i nie chcę czekać do północy to macie tu przeciek prosto od samego Sony czyli z PSN 

Ukryj zawartość

GYQOE-QakAIILok

To by było za grube. 

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał(a):

Ukryj zawartość

GYQOE-QakAIILok

To + jeszcze takich, których nie ma na sklepie :)

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał(a):

Ukryj zawartość

GYQOE-QakAIILok

The Last of Us Part 1 zaginione levele :CoolStoryBro:

Opublikowano

No i Stellar Bladzik w wersji na Prosiaka :fsg: a może zapowiedź DLC :cool:

Opublikowano

Szykuje się ostra beczunia czyli standard playstation w tej generacji :banderas:

Opublikowano
13 minut temu, Szermac napisał(a):

No i Stellar Bladzik w wersji na Prosiaka :fsg: a może zapowiedź DLC :cool:

Dlc niby dopiero w przyszłym roku

ow4v3ivr8o8d1.jpeg.9f67919afe11db327b49fd765bfada99.jpeg

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał(a):

Szykuje się ostra beczunia czyli standard playstation w tej generacji :banderas:

Mam zamiar obejrzeć, chyba Sony nie napluje mi w twarz co?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
11 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Mam zamiar obejrzeć, chyba Sony nie napluje mi w twarz co?

Oni już nie plują - srają od razu do gęby 

Opublikowano

No nie nastawiam się na nic wielkiego, liczę tylko po cichu na nowe IP a nie tylko remastery

bo będą prawda?

prawda?

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał(a):

Oni już nie plują - srają od razu do gęby 

Nowa nazwa na kolejną edycje CW już ustalona.