Opublikowano 10 listopada 20204 l Właśnie zawitałem do trzeciego rozdziału i z całą pewnością jest to jeden z lepszych początków w całej serii, fabularnie oczywiście. A sam Ichiban jest mistrzem <3 Pozdrawiam z Yokohamy, która jest kurde ogromna
Opublikowano 11 listopada 20204 l 8 godzin temu, Pupcio napisał: Kurde pograłbym ale tu jeszcze 3 yakuzy do skończenia Graj koniecznie na nowej generacji. Yakuza 7 ładuje się jeszcze szybciej niż yakuza mi na pc. Loadingi są 1 sekundowe. I jak płynnie chodzi. Wg mnie możesz ograć w przerwie od innych yakuz. To nowa historia i zupełnie inny system walki.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Jezu ale chce to. Ale na soniaczu 5 trzeba czekać do marca Ostatnia Yakuza w jaką grałem to Judgment więc tutaj tym bardziej mam hajp, ze w końcu zmienili mechanizmy i miasto.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 5 godzin temu, _Red_ napisał: Jezu ale chce to. Ale na soniaczu 5 trzeba czekać do marca Ostatnia Yakuza w jaką grałem to Judgment więc tutaj tym bardziej mam hajp, ze w końcu zmienili mechanizmy i miasto. Jak do marca? Przecież jest wsteczna kompatybilność odpalisz na ps5
Opublikowano 11 listopada 20204 l Totez wlasnie rozkminialem, strone wczesniej czy trzeba czekac na patcha z upgrejdem, czy zadziala naga wersja z PS4. Ale poczekam na 4K, do marca będę męczył Cyberpunka.
Opublikowano 11 listopada 20204 l A jak ta walka chłopaki wam się podoba, grałem chwilę w demko i nie byłem szczególnie zachwycony. Najbardziej boje się że bitki z bossami stracą ostro na dynamice bo w poprzedniej części to aż chciało się napyerdalać tych chinoli (mmm kuze ale bym Cię znowu uszkodził )
Opublikowano 11 listopada 20204 l Mi się podoba, póki co jest bardzo łatwo, ale jak zdarzy się silniejszy typ, to samo atakowanie nie pomoże, bo trzeba używać skilli obniżających obronę itp. To samo jak walczymy z grupką - jeśli ktoś przetnie nam drogę do zaatakowania kogoś, to sami otrzymamy obrażenia i atak się nie powiedzie. Miałem walkę z jednym bossem i było dynamicznie, Ichiban podnosił fotele, a między fazami były efektowne scenki. A same ataki to XD Nanba i gołębie póki co rządzą.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Wiadomo, że system walki jest kompletnie zmieniony na turowy. Czy zatem są jakieś fajne ataki nazwijmy to środowiskowe rodem ze starych odsłon, jak Kyriu po nabiciu paska i wcisnieciu trójkąta robił bolesne kuku niemiluchom w postaci np przytrzaśnięcia drzwiami auta lub megaszlag bejsbolem tudzież innym narzędziem mordu.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Walki są efektowne nadal. I sama turowa walka mi nie przeszkadza (a nawet przyjmuję ją z radością jako fajna zmianę) ale niestety na razie jest po prostu za prosto. No ale ja dopiero dwa chaptery liczę że wzywanie się zwiększy.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Aż wstyd pytać, ale co tam: Jak do wujka Kaza timinguje się te speciale do Y/trojkatem? Te kwadratowe to sie mashuje i wchodzi dmg+, ale te drugie to wciskam raz jak obrecz wpada w niebieskie i (pipi) z tego jest :| raz mi wyszło na nieświadomce, ale nie wiem jak to zrobić xd
Opublikowano 19 listopada 20204 l Gierka z biznesem wciągnęła mnie bardziej niż wcześniejsze minigry w serii. Moja korpo już na 1 miejscu. Polecam zabawić się w budowanie swojego biznesu dosyć wcześnie dzięki temu i workshop już dofinansowałem w pełni (22 mln) i mam hajs na wszystko.
Opublikowano 20 listopada 20204 l 7 godzin temu, Pupcio napisał: Ta minigierka to coś w stylu tej z yakuzy 0 u kiryu? Z kupowaniem nieruchomości? Troszkę ale bardziej rozbudowana. Tutaj kupujesz biznesy , upgradujesz je i zatrudniasz coraz lepszych pracowników. Pracowników trzeba szkolić i mają statsy polepszające jakieś cechy biznesu. Co 4 dni masz spotkanie z akcjonariuszami. To bardzo intensywne przepytywanie w formie gry papier kamień nożyce. Trudno to opisać trzeba zagrać ale wciąga. Najlepszy przy przepytywaniu jest mechanizm "I AM sorrryyyy" masz trzy levele sorry i pomagają jak jesteś w czarnej dupie a czas leci. Przezabawne i wciągające
Opublikowano 20 listopada 20204 l Hajp ogromny na to, brzmi zaj.ebiscie. I nie ma tam już Kamuroczo, prawda? xd
Opublikowano 20 listopada 20204 l Czy to prawda że gra przymula opór w środkowej fazie?Nrgej tak twierdzi a uważa sie za fana serii.Czasowo jak to wypada?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 listopada 20204 l 6 godzin temu, _Red_ napisał: Hajp ogromny na to, brzmi zaj.ebiscie. I nie ma tam już Kamuroczo, prawda? xd Jest ale na razie tylko chwilę nie wiem czy później tam nie wrócimy. Większość czasu na pewno jednak inna lokacja 5 godzin temu, Schranz1985 napisał: Czy to prawda że gra przymula opór w środkowej fazie? Nrgej tak twierdzi a uważa sie za fana serii. Czasowo jak to wypada? Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Gram jednocześnie z AC valhalla i dopiero 7 chapter ale przez ok 27 h nie nudziłem się ani chwilę
Opublikowano 22 listopada 20204 l Robię side questy, Part Time Hero i wszystkie inne bajery i dla mnie gierka nie przynudza. Jedyne co to korzystam z taksówek więcej niż w poprzednich Yakuzach bo terenu więcej do łażenia jest.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Pograłbym, pograłbym, ale jakoś powiedziałem sobie ze nie zagram do póki Sega nie wyda Yakuza 3-6 na PC......no i czekam
Opublikowano 24 listopada 20204 l Ten Management to niezły sztos Wczoraj do 1 w nocy przy tym siedziałem, jestem na 9 miejscu, dziś się pociśnie na pierwsze, a potem nabiję kapusty, wykupię najdroższe posiadłości i będę bogaty Obecnie mam 27 milionów na czysto, pewnie dało się więcej, ale jestem lamusem, jeśli chodzi o takie ekonomiczne gierki XD